Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből van az embereknek pénzük?

Miből van az embereknek pénzük?

Figyelt kérdés
Sokszor elgondolkodtam ezen, hogy hogy tudnak az emberek ennyi pénzt keresni, jó autóval járnak, lakásokat vesznek, új bútorokat vesznek, felújítanak ünnepek előtt tele van a pláza, az IKEA előtt sorban állnak, veszik a bútorokat, jó helyre mennek nyaralni. Egyszerűen nem értem honnan van ennyi pénz az embereknek, ilyen jól megy ebben az országban? Én két diplomával keresek 250 ezret..
2022. máj. 4. 19:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

Rosszul látod a helyzetet.

Ikeába nem az jár akinek sok pénze van és egy 16 ezres komódért bankot sem kell rabolni.

2022. máj. 4. 20:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ikeába pont a prolik járnak a húsgolyóért meg a 200 forintos hotdogért. jó része sose vesz semmit, csak ténfereg, esetleg egy lábtörlőt félévente illemből. Illetve az ikeába az egész országból érkeznek vásárlók, mert vidéken nincsen.
2022. máj. 4. 20:37
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én spec tartóselemért járok, mert náluk a legjobb az ár / érték arány.

Ikeás elemben még sose csalódtam, nem folynak ki még évek múlva sem!

2022. máj. 4. 20:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem leginkább papírból, bár tartok magamnál fémből is, ha parkoláshoz vagy kávéautomatához kell.
2022. máj. 4. 21:03
 15/23 anonim ***** válasza:
61%
hiába írom le, hogy én mivel csinálom a pénzemet.. úgyse hiszed el és rajtad ez úgyse segít.
2022. máj. 4. 22:09
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

Programozásból.

Tudom szemét alak vagyok.

2022. máj. 4. 22:44
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

9!

De de kellenek a mentősök! Viszont, már akkor tisztában a voltál a mentős fizetés mértékével, amikor jelentleztél oda. Ha neked inkább a pénz irány a szimpibb, akkor miért nem olyan diplomára jelentkeztél eleve?

2022. máj. 4. 23:44
 18/23 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, te egy HIVATÁST választottál. Minden tiszteletem a mentősöké, de sajnos anyagilag nem becsülik meg őket.

Ha rajtam múlna, egy mentősnek kezdő alapbérként legalább bruttó 600 ezret adnék. Tűzoltóknak, tanároknak, orvosoknak, rendőröknek szintén. Sokkal inkább megérdemlik, mint a mocskos politikusok az illetményüket.

De ez sajnos nem fog változni, mert a kúrmánynak nem érdeke megfizetni a közalkalmazottakat. Ha rendes bért szeretnél, sajnos ott kell hagynod az állami szférát és más munkakörben dolgozni.

2022. máj. 5. 07:29
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

Ha lenne párod és annyit keresne, mint te, akkor az a 250.000 máris 500.000 ugye.

Saját ház, új autó stb. Ez mind hitelre/részletre van az esetek nagy részében évekig eladósodva.

2022. máj. 5. 07:40
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

Ingatlan hitelre. Bár vannak környékek, ahol én sem értem hogy tud valaki még ingatlant venni, a világon nincs ennyi hitel, de mindegy... Autó Budapesten szerintem nagyon nagy százalékban mászkál céges akkor is, ha nincs rajta semmilyen felirat. Mi is azzal járunk a férjemmel mindketten. Viszonylag újak, semmibe nem kerül a fenntartásuk.

Az Ikea-t hétvégente évek óta elkerüljük. Szerintem botrány, ami ott van. Ha kell valami, elmegyünk hétköznap, olyankor kong az ürességtől. Mellesleg kifejezetten olcsó kategória is tud lenni a maga műfajában, szóval én nem gazdagságra következtetnék ebből, inkább lelki szegénységre, amiért családoknak nincs jobb hétvégi programja, mint az Ikeában lézengni. Persze feltételezhetném azt is, hogy a vidékiek lepik el az Ikeákat hétvégente, mert ők ugye nem tehetik meg, hogy meló után beugranak.

2022. máj. 5. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!