Miből van az embereknek pénzük?
Rosszul látod a helyzetet.
Ikeába nem az jár akinek sok pénze van és egy 16 ezres komódért bankot sem kell rabolni.
Én spec tartóselemért járok, mert náluk a legjobb az ár / érték arány.
Ikeás elemben még sose csalódtam, nem folynak ki még évek múlva sem!
Programozásból.
Tudom szemét alak vagyok.
9!
De de kellenek a mentősök! Viszont, már akkor tisztában a voltál a mentős fizetés mértékével, amikor jelentleztél oda. Ha neked inkább a pénz irány a szimpibb, akkor miért nem olyan diplomára jelentkeztél eleve?
Kérdező, te egy HIVATÁST választottál. Minden tiszteletem a mentősöké, de sajnos anyagilag nem becsülik meg őket.
Ha rajtam múlna, egy mentősnek kezdő alapbérként legalább bruttó 600 ezret adnék. Tűzoltóknak, tanároknak, orvosoknak, rendőröknek szintén. Sokkal inkább megérdemlik, mint a mocskos politikusok az illetményüket.
De ez sajnos nem fog változni, mert a kúrmánynak nem érdeke megfizetni a közalkalmazottakat. Ha rendes bért szeretnél, sajnos ott kell hagynod az állami szférát és más munkakörben dolgozni.
Ha lenne párod és annyit keresne, mint te, akkor az a 250.000 máris 500.000 ugye.
Saját ház, új autó stb. Ez mind hitelre/részletre van az esetek nagy részében évekig eladósodva.
Ingatlan hitelre. Bár vannak környékek, ahol én sem értem hogy tud valaki még ingatlant venni, a világon nincs ennyi hitel, de mindegy... Autó Budapesten szerintem nagyon nagy százalékban mászkál céges akkor is, ha nincs rajta semmilyen felirat. Mi is azzal járunk a férjemmel mindketten. Viszonylag újak, semmibe nem kerül a fenntartásuk.
Az Ikea-t hétvégente évek óta elkerüljük. Szerintem botrány, ami ott van. Ha kell valami, elmegyünk hétköznap, olyankor kong az ürességtől. Mellesleg kifejezetten olcsó kategória is tud lenni a maga műfajában, szóval én nem gazdagságra következtetnék ebből, inkább lelki szegénységre, amiért családoknak nincs jobb hétvégi programja, mint az Ikeában lézengni. Persze feltételezhetném azt is, hogy a vidékiek lepik el az Ikeákat hétvégente, mert ők ugye nem tehetik meg, hogy meló után beugranak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!