Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az embereknek honnan van...

Az embereknek honnan van ennyi pénzük?

Figyelt kérdés
Panaszkodnak hogy ilyen meg olyan kevés a fizetés miközben mindent felvásárolnak halomszámra a vírus miatt veszik a méregdrága laptopokat és tévéket sokan nem dolgoznak mert van pénzük és stb. Az ilyen emberek mit dolgoznak mert biztos nem 200-250 ezret keresnek hanem minimum 1-2 milliot egy honapban amibol valoban lehet sporolni.
2020. márc. 23. 08:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

"Az ilyen emberek mit dolgoznak mert biztos nem 200-250 ezret keresnek hanem minimum 1-2 milliot egy honapban amibol valoban lehet sporolni"

Én csak 440-et keresek és így is tudok több százezret félre tenni egy hónapban.

2020. márc. 23. 08:32
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
2020. márc. 23. 08:35
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Én nettó 250ezret keresek, ebből 150ezrt félreteszek. Nem jelentene gondot venni most egy drága tv-t vagy bármit, közel 2 milliót teszek félre évente.
2020. márc. 23. 08:37
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem pénzügyi analfabéták. Töredékéből is félre lehet tenni szükség esetére.
2020. márc. 23. 08:40
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Miért is kellene havi 1-2 milliót keresni ahhoz, hogy megvegyen az ember egy 1-200ezres laptopot vagy TV-t? Látod, te azért keresel 200-250ezret, mert egy egyszerű számolást se tudsz elvégezni. Ha valaki keres havi nettó 250-et, ebből elkölt havonta 100-150e-et, akkor marad neki havonta 100e. Kemény 1 havi megspórolt pénzéből tud venni egy TV-t. Igen, lehet, hogy meglepő, de nem mindenki él 150ezres albérletben és nem mindenki keres 200-250ezret.
2020. márc. 23. 08:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Csináltam nagyobb bevásárlást. De az a fura, hogy összesítve előző hónapokban többet költöttünk. Pontosan írunk mindent, ezért tudom! Régebben kb heti kétszer mentünk vásárolni. Most meg nagyjából 2 hetente de akkor egyszerre többet.

Szóval semmit nem jelent, hogy te azt látod egyszerre sokat veszek.

2020. márc. 23. 10:02
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Bármilyen hihetetlen, vannak emberek, akik tudnak a pénzzel bánni
2020. márc. 23. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Sokan vagyunk, most többen mennek boltba (elképzelhető hogy te is), aki megy, az is többet vásárol. Magasabb az elemi események száma egy nagyobb eseménytérben, persze hogy több embert látsz többet vásárolni. De több olyan esetet is hallottam már, hogy személyi kölcsönt vettek fel március első heteiben, hogy tudják fedezni a következő hónapokban a kiadásaikat, ha elveszítik a munkájukat. Akinek eleve nincs pénze, és hitelt vesz fel, nem valószínű hogy a megélhetésre kuporgatja, nagy részét ugyan úgy el fogja verni, mint előtte.
2020. márc. 23. 10:33
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem mindenki keres minimálbért.

Vannak diplomások, jól kereső szakmunkások is az országban.

2020. márc. 23. 11:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

főállás + mellette végzett vállalkozásomból van. Bár nem kezdtem őrült felvásárlásba...

250e ből is lehet spórolni, csak ahhoz le kell mondani bizonyos dolgokról. pl.: évenkénti nyaralás külföldön, wellnesezés, utazgatás... máris megmarad egy rakás pénzed.

2020. márc. 23. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!