Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet tenni abban az...

Mit lehet tenni abban az esetben, ha ket kulonbozo munkakort kell ellatnom szerzodes modositas es fizetes emeles nelkul??

Figyelt kérdés

Egy gyarban dolgozom, de konkretan nem merem leirni a peldamat, nehogy meg ki is rugjanak melle, ha kiderul :')

Azt elmondom, hogy nem gyartasrol van szo, hanem irodai munkarol.

Ugy kell elkepzelni, mintha mondjuk egy szalloda szakacsa pluszban a recepciot is vinne. Semmi koze egymashoz a kettonek.

Ha rakerdezek persze ferditenek, de epp ma b***tak le, hogy miert nem voltam jelen a masik helyemen? Hat azert mert ugy gondoltam eddig, hogy alapvetoen nem az a feladatom es az eredeti poziciomhoz kapcsolodo uj projekten dolgoztam :D

Elnezest a furcsa fogalmazasert, nagyon duhos vagyok

Egyebkent nem is beugros dologrol van szo, mert honapok ota igy van.

2022. ápr. 12. 17:11
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Mert videken elek, nem biztos, hogy tudnek egyik naprol a masikra uj munkahelyet talalni es mashol is hasonlo lehet a helyzet...
2022. ápr. 13. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!