Mit lehet tenni abban az esetben, ha ket kulonbozo munkakort kell ellatnom szerzodes modositas es fizetes emeles nelkul??
Figyelt kérdés
Egy gyarban dolgozom, de konkretan nem merem leirni a peldamat, nehogy meg ki is rugjanak melle, ha kiderul :')
Azt elmondom, hogy nem gyartasrol van szo, hanem irodai munkarol.
Ugy kell elkepzelni, mintha mondjuk egy szalloda szakacsa pluszban a recepciot is vinne. Semmi koze egymashoz a kettonek.
Ha rakerdezek persze ferditenek, de epp ma b***tak le, hogy miert nem voltam jelen a masik helyemen? Hat azert mert ugy gondoltam eddig, hogy alapvetoen nem az a feladatom es az eredeti poziciomhoz kapcsolodo uj projekten dolgoztam :D
Elnezest a furcsa fogalmazasert, nagyon duhos vagyok
Egyebkent nem is beugros dologrol van szo, mert honapok ota igy van.
2022. ápr. 12. 17:11
21/21 A kérdező kommentje:
Mert videken elek, nem biztos, hogy tudnek egyik naprol a masikra uj munkahelyet talalni es mashol is hasonlo lehet a helyzet...
2022. ápr. 13. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!