Hasznalhatom-e ugyan azt a technikai felhasznalot ket kulonbozo online szamlazo programban, peldaul a sima navosban es a szamlazz.hu-ban???
Illetve ti melyik online szamlazot ajanljatok ha e szamlat kell kiallitanom es havonta 1-5 szamlat fogok csak kiallitani illetve a leheto legkevesebbet akarok ezzel foglalkozni???
Koszi elore is!
Koszonom!
Letudnad irni, hogy mivel furodtel be, vagy esetleg mire figyeljek a navos szamlazonal? Ma baratkoztam a felulettel, nem rossz, nyilvan a szamlazz.hu vagy a billingo felulete felhasznalo baratabb, jobb, azonban azok a szamlazok havi 1000ft-ba kerulnenek nekem az e-szamla hasznalata miatt, ez pedig ingyenes.
Én általában külön felhasználót szoktam létrehozni a külön számlázóknak, az a tiszta.
A NAV-os számlázót én messziről elkerülném, bármelyik másik online számlázó jobban működik és könnyebben kezelhető. Ha egy mód van rá, érdemes nem állami szoftvert használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!