Mit tennetek ha tudnatok olyanrol aki feketen nem tisztesseges munkat vegez ugy hogy raadasul kulonbozo tamogatasokat is igenybe vesz?
Vigyázz,mert ha megtudja akkor pár ,,kisdarab" haverja nehogy meg keressen,mert rád fogja küldeni őket ez 1000%,és ők ne viccelnek.
Komolyan mondom ez nem játék,max névtelenül jelentsd,de rá fog jönni az a baj és akkor jajj neked vagy valamelyik családtagodnak esik baja.Nagyon figyelj.
Én csak csendben bosszankodok ilyenen, hogy más szinte nyíltan csal és gazdagszik, míg én tök becsületesen próbálok evickélni. Ő meri én nem merem és nem is szándékozom csalni.
Egyszer az ilyen ismerősömhöz kimentek ellenőrzésre, amikor rendkívüli segélyt kért. Otthon volt plazma tv, értékes ékszer, gyönyörű lakás. Kérdőre vonták, mire azt válaszolta, hogy évekig külföldön dolgozott ezért, most azért adja el, mert átmeneti anyagi csődben van? ÉÉÉS megkapta a segélyt!! (nem cigány az illető)
Én meg, ha átmegyek a piroson, már jön is a csekk..
Ettol nem felek, norol van szo ;)
A valaszokat koszonom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!