30 évesen, 12m hitel. mondjuk fele annyit ért a lakás mint most ér
2022. ápr. 7. 22:20
3/24 anonim válasza:
35 évesen, olyan 10 millió hitel kellett.
Egyedül vágtam bele.
Volt lakástakarékom és akkor még lehetett cafeteriát lakásra költeni.
2022. ápr. 8. 00:58
4/24 anonim válasza:
28 évesen. Én raktam bele 5 milliót a sajátomból, a családom segített 12 millióval örökségből és kellett még 8 millió hitel. Csak magamtól biztos nem ment volna annyi idősen. Mindez tavaly történt.
2. Igen én is hallom, hogy az idősebb, mostani 35-40 éves kollégáim fele ennyiért vagy inkább kevesebbért vették az első lakásaikat 2010-2015 körül.
2022. ápr. 8. 05:51
5/24 anonim válasza:
27 evesen es tavaly, egyedul es a hiteleim osszege a lakasra 14,6M. Ugye erre meg ramegy a kamat es mas hitel, most van 20M hitelem de minden evben szepen lemegy kb 1,5M tartozas, ugyhogy annyira nem veszes es nem felek.
2022. ápr. 8. 07:23
6/24 anonim válasza:
40 éves vagyok, és még albérletben.
Nem azért mert nem tudtunk volna, hanem mert nem akarunk. Vettünk 2 lakást eddig, és mind a kettő ki van adva szintén albérletbe.
Olcsó albérletet fizetünk, a maradék pénzt befektetjük. Mag első lakást hitelre vettük, az albérlők fizetik a törlesztőt, plusz 50 ezer haszon. A második lakást készpénzzel, onnan tiszta haszon.
Soha nem vennék lakást magamnak hogy abban lakjak.
2022. ápr. 8. 10:36
7/24 anonim válasza:
27 évesen a férjemmel. A babavaro volt az önerő , arra még 16 millió hitel. Összesen 120 körül fizetünk. Van még egy 5 éves fundamentank még az államilag támogatott hitelből, az majd korszerűsítésre megy el.
2022. ápr. 8. 10:38
8/24 anonim válasza:
2017-ben 27 évesen vettük a (mostmár) férjemmel közösen. 16 millióért, 12 millió hitellel. Ma 35 milliót ér a lakás, kb. ugyanekkora hitellel tudnánk most megvenni. Mivel szeretnénk tovább költözni hamarosan, ezért túl nagy nyereségünk nem volt/nincs azon, hogy pár éve jóval kedvezőbb áron jutottunk ingatlanhoz.
2022. ápr. 8. 11:19
9/24 anonim válasza:
28 évesen vettem a lakást, de csak albérlők laktak benne sokáig, abból fizettem vissza a hitelt. 32 évesen költöztem be.
2022. ápr. 8. 11:57
10/24 anonim válasza:
27 évesen vettem, hála a kormány családsegítő intezkedéseinek. Önerőként a babaváró kölcsönt és szülői kölcsönt használtunk fel, ez összesen 14 millió Ft. A maradék 80% CSOK hitel és zöldhitel. Most kezdjük a babákat termelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!