Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány évesen tudtatok kiszabadu...

Hány évesen tudtatok kiszabadulni az albérletből, és saját lakást venni? Mekkora hitel kellett hozzá? Egyedül vagy a párotokkal vágtatok bele?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 21:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20%
Sosem laktam albérletben. 31 évesen is muterék nyakán éltem, ekkor tudtam őket annyira kiidegelni, hogy a nagyszülői örökség nagy részét nekem adták, vettem belőle kp-ra egy lakást Zuglóban. Szerintem alap, hogy ha koton nélkül élvezkedik valaki, akkor lássa is el a kölköt. "Párom" nincs és nem is lesz, mivel tehermentes a lakás, nem vagyok rászorulva, a fizetésemből pedig bőven kijön heti 2 kefélés egy lakásos prostival, a szomszéd lakóparkban minden emeletre jut egy, még buszra sem kell ülni. 36/F
2022. ápr. 9. 21:57
 22/24 anonim ***** válasza:
37%
Pedig már elég jó idő van és a lépcsőházassal sokat spórolhatnál.
2022. ápr. 9. 22:02
 23/24 anonim ***** válasza:
Idén leszek 31, csóró családban nőttem fel, nagyszülők hála az égnek még élnek (de tőlük amúgy is csak anyámék örökölnének) és munka miatt muszáj volt elköltöznöm otthonról. 23 éves korom óta élek albérletben. Eleinte szobát béreltem csak, az utóbbi néhány évben pedig már egy egész lakást. Keresek is annyit, hogy ez ne okozzon gondot. Viszont albi fizetése mellett keveset tudok csak félretenni, így saját lakás vásárlása jó sokáig nem lesz aktuális még. El is engedtem a dolgot.
febr. 12. 11:39
 24/24 anonim ***** válasza:

Mi a probléma az albérlettel?

4 lakásunk van, és albérletben lakunk. Eszembe se jutna sajátban lakni.

febr. 12. 23:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!