Ha a fő szempont a pénz, melyiket válasszam? Villamosmérnök, gépészmérnök vagy mérnök informatikus?
Mindhárom érdekel és szívesen csinálnám. Sok pénzt akarok vele keresni. Melyik legyen?
BME-re akarok jelentkezni.
Mérnökinfó és ne a BMEre.
Rettenetesen nehéz úgyis ha érdekel a dolog, de legalább lesz minden évben 1-2 tantárgyad amit szeretni fogsz és élvezettel csinálsz.
Meg persze a gyakorlatod, önálló laborod, témalabod és szakdogád is olyan lesz amit imádsz, meg a specializációs tárgyaid legalább egy része olyan, amit szeretsz.
Viszont enélkül full szenvedés lesz az egész.
Persze lehet közben megszereted.
Szóval szerintem mérnökinfó, de nem a BME. Menj Óbudaira.
Óbudai, Széchenyi teljesen jó, nem értem mi ez a BME fétis 🤣
Viszonylag kezdő vagyok mégis soha nem volt hátrányom, hogy SZE-n végeztem, nem az elit BME-n, 99 százalékban CSAK A MUNKATAPASZTALAT SZÁMÍT 😀
12, dehogy kell feltétlen utazgatni, a legtöbb multinál szükség van plc-sre
Egyik ismerősöm 2008-ban a készenléti díjakkal együtt nettó 8,8M vitt haza….konkrétan a gyárigazgatónál többet keresett, a kolléganője szintén 6M körül volt, ritkán kellett ténylegesen bemenniük (nyilván ezek extrém magas fizetések voltak, de igényelte a technológia)
JIT/Tier1/OEM gyárakban szintén nem engedhetik meg maguknak, hogy ne legyen ott minden műszakban egy plc-s
Ja és éves béreket írtam, mielőtt kötekedne valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!