Egy diplomás tanárnak nem gáz az, hogy már egy gyári munkás vagy egy takarító is többet keres náluk?
Figyelt kérdés
Itt Sopronban egy takarító nettó 220 körül kap legalább, a gyárban nettó 350 simán megvan. Míg a mesterdiplomás tanár alapbére nettó 172 ezer. Nem ciki ez nekik?2022. márc. 27. 17:52
11/17 anonim válasza:
Én is itt lakok soprontól 60km-re. Nem tudom mi olyan hihetetlen abba, hogy nálunk gyárakba lehet keresni 300 felett…
3 műszakos munkák, ilyen-olyan prémiumok, 13. havi fizetés (ahova most jelentkeztem ott 14. is van) stb.
Itt van ausztria a szánkba ott 2-3x ennyit kapsz szóval elszívja az embereket rendesen, ezért nem nagyon van munkaerő.
12/17 anonim válasza:
Küldj legyszíves egy gyárat ahol nettó 350 a fizetés, soproni vagyok eddig egy sem ajánlott ennyit, sokat segítenek azzal a bruttó 530 ezres gyári melós fizetéssel.
14/17 anonim válasza:
Én Sopron mellett lakom. Valóban vannak itt jó fizetések, de előbb utóbb egy jó lakatos úgysem marad itteni gyárban , közel 2000 eurót kereshet ha reggel 30 percet kocsikázik. Betanitt munkás meg 1500at.
15/17 anonim válasza:
Nekem péládul nem, mert az a 172 az 200, magánórákból mondjuk bejön egy 100-as (napi 1 magánóra átlagban), egyéb hétvégi tevékenység amiből pénzt tudok keresni havonta 50-100ezer, éés így már több, mint egy gyári munkásnak. Sokat dolgozom, de több szabadságom is van, mint egy három műszakos gyári munkásnak. Persze rossz, de azért többet ki lehet hozni, mint a minimum (ami nem 172, hanem 200)
16/17 anonim válasza:
Menjen szakképzésbe, többet fizet, de lehetőleg infót tanítson és legalábbis tudjon programozni vagy értsen a hálózatokhoz.
17/17 anonim válasza:
12-es
Nah jelentkeztél csornára?
Egyébként veszkényben a Met-Na-ba is 320 nettót lehet kapni túlóra nélkül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!