Egy diplomás tanárnak nem gáz az, hogy már egy gyári munkás vagy egy takarító is többet keres náluk?
Figyelt kérdés
Itt Sopronban egy takarító nettó 220 körül kap legalább, a gyárban nettó 350 simán megvan. Míg a mesterdiplomás tanár alapbére nettó 172 ezer. Nem ciki ez nekik?2022. márc. 27. 17:52
1/17 anonim válasza:
Legyen ciki az államnak, h csak ennyi pénzt ad nekik!
2/17 anonim válasza:
Remélem MZP felemeli a tanárok bérét.
3/17 anonim válasza:
Nekem csak hobbi a tanítás, ezert nem vág foldhoz, a bevetelem nem ebbol jon.
4/17 anonim válasza:
Ez nem az államnak ciki, nem a tanárnak. A tanárnak inkább életbevágó...
5/17 anonim válasza:
Melyik gyárban adnak nettó 3 át? El tudod küldeni? Előre is köszönöm
6/17 anonim válasza:
Gyarban netto 350? Ezt a szalag melletti munkasokra erted? Mert ezt kotve hiszem
7/17 A kérdező kommentje:
Itt Sopronban bármelyik gyárban megadják a nettó 350-et, d szerintem már Győrben, Szombathelyen és Mosonmagyaróváron is.
2022. márc. 27. 20:47
8/17 anonim válasza:
#6, szombathelyiként (valamint Győrben is éltem), meg tudom erősíteni a kérdezőt, sok gyárban összejön sima betanított munkásként a nettó 300-400 is, persze cserébe heti 6 nap munka az alap, vagy folyamatos műszak
10/17 anonim válasza:
Soproni vagyok tényleg sok helyen megadjak itt a nettó 300-350et pláne szakmával. Lakatost, hegesztőt vagy hasonlo szakit néha 400 ezért is keresnek hirdetésekben . Persze csak azért adnak ennyit mert napi szinten 100 ezer ember ingazik 1500 euróért ausuzriaba a környéken. Ha nem adnak ennyit nincs ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!