Mely cégeknél van 100 százalék home office (már próbaidő alatt is)? Bővebben lent
Olyan cégek érdekelnek, ahol 100% home office van, már a próbaidő alatt is. Angol felsőfok, német középfok (folyamatban a tanulás), illetve orosz (jelenleg passzív) középfok. Pénzügyi számviteli diploma, amit a BGE-n szereztem. Nem ragaszkodom ahhoz feltétlen, h szakmába vágjon, csak leirtam, "mim" van. A legjobb, a non plus ultra lenne, ha lenne részmunkaidőre is lehetőség.
Eddig a lényeg, akit érdekel, itt a bővebb infó rólam:
Két kisgyerek után hamarosan visszatérek a munka világába. Egy kisebb, Bács-Kiskun megyei településen lakom. 10 éve diplomáztam, dolgoztam egy ideig pénzügyi asszisztensként, voltam beszerző, rövid ideig titkárnő és angol tolmács is. 25 évesen külföldre mentünk, itt 5 évig gyárban dolgoztam, a termelésben, betanított munkát. Ezután hazajöttünk és jöttek is a babák, és el is érkeztünk a jelenhez. Német tanulás folyamatban, lassan szerintem menne már egy középfok. Ezt csak azért írtam, aki bővebb infót akar tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!