Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mely cégeknél van 100 százalék...

Mely cégeknél van 100 százalék home office (már próbaidő alatt is)? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Olyan cégek érdekelnek, ahol 100% home office van, már a próbaidő alatt is. Angol felsőfok, német középfok (folyamatban a tanulás), illetve orosz (jelenleg passzív) középfok. Pénzügyi számviteli diploma, amit a BGE-n szereztem. Nem ragaszkodom ahhoz feltétlen, h szakmába vágjon, csak leirtam, "mim" van. A legjobb, a non plus ultra lenne, ha lenne részmunkaidőre is lehetőség.

Eddig a lényeg, akit érdekel, itt a bővebb infó rólam:

Két kisgyerek után hamarosan visszatérek a munka világába. Egy kisebb, Bács-Kiskun megyei településen lakom. 10 éve diplomáztam, dolgoztam egy ideig pénzügyi asszisztensként, voltam beszerző, rövid ideig titkárnő és angol tolmács is. 25 évesen külföldre mentünk, itt 5 évig gyárban dolgoztam, a termelésben, betanított munkát. Ezután hazajöttünk és jöttek is a babák, és el is érkeztünk a jelenhez. Német tanulás folyamatban, lassan szerintem menne már egy középfok. Ezt csak azért írtam, aki bővebb infót akar tudni.

2022. márc. 26. 12:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
És miért nem? Láttam én már más kérdésnél, hogy vannak konkrét nevek. Nem ilyen kérdés volt, de akkor is. Plusz,ugye mindig ott a privát üzenet lehetősége is. Aki segíteni akar, az tud.
2022. márc. 26. 20:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Big4 cégeknél érdemes érdeklődni, ha szakmán belül gondolkodsz.
2022. márc. 26. 21:11
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
Azért javasoltam a LinkedIn keresőt mert a multik nagyrésze még mindig full remote. Így értelmetlen lenne felsorolni 600 céget.
2022. márc. 26. 21:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a céglistát neked kell összeállítanod. Amit csinálnod kell azt úgy hívják, hogy aktív munkakeresés. Amit Te csinálsz most, azt meg úgy hívják, hogy passzív munkakeresés. Magyarul várod a sült galambot. Hát az meg nem repül be. (lehet volt már akinek berepült, annak szerencséje volt - de ha fontos a munka, akkor nem bízhatsz a szerencsében). Tehát elvárod, hogy valaki vagy valakik megmondják, hogy hova jelentkezzél. Ez így nem fog működni, ugyanis nagyon sokan vannak mások akik aktívan keresik a munkát. Mit is jelent ez? Hát azt, hogy neked kell felkutatnod ezeket a cégeket. Össze kell állítanod egy listát cégnév, email cím, elérhetőség. Ez egy nagy munka. Miért várod el, hogy ezt más megcsinálja neked ingyen? Minél többet össze kell gyűjtened. Mondjuk 1000-et. Ezek után az önéletrajzodat el kell küldened mindegyik helyre. A munkáltatóknak jelenleg fogalmuk sincs, hogy ki vagy egyáltalán létezel-e. Hogyan várnád el, hogy kapjál munkát amikor mások folyamatosan minden nap több száz önéletrajzzal bombázzák őket. Van miből válogatniuk. A munkáltató válogat. Megteheti. Azért, mert csak. Tehát neked ez egy nagy munka lesz most, elkezdeni az aktív munkakeresést. Minden nap legalább 20 helyre kell jelentkezned de jobb ha inkább 50-100 helyre jelentkezel naponta. Napi 1 az majdnem nulla. Tehát nem ér semmit se. Barátod a Google, Indeed, Linkedin, stb. Ki kell gyűjtened a cégeket és elkezdeni küldeni az önéletrajzaidat, folyamatosan. Ha ezt csinálod így minden nap, akkor 1-2 hét múlva elkezdenek jönni viszont válaszok és majd 1 hónap múlva lehet lesz állásinterjúd is és 2 hónap múlva még válogathatsz is, hogy hová mész dolgozni. Akár on-line akár személyes interjú is lehet. Ez az egész egy fárasztó, kellemetlen folyamat, de hát neked nagyon kell a munka, és ezért ezt kell tenned. Ha nem olyan fontos, akkor nem is kell annyira a munka, majd valaki innen beír egy céget és jelentkezel. Vagy sikerül vagy nem. Ha biztosra akarsz menni akkor aktív munkakereséssel tudsz előrébb lépni, mivel másik is ezt csinálják.
2022. márc. 27. 12:48
 15/21 A kérdező kommentje:
Nos kérem, pontosan ezt csinálom. Attól még h itt feltettem egy kérdést, nem jelenti h ennyi amit csinálok. Több szem többet lát alapon írtam ki a kérdésem. Ez a kérdésem itt a plusz egy dolog, amit megteszek az ügy érdekében. Köszönöm a leírást,és tényleg hasznos is lenne, de meglett rókaként (a gyerekek előtt 10 évig dolgoztam, 15 ha a diákmunkákat is nézzük) azért tisztában vagyok ezzel.
2022. márc. 27. 13:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Erste banknál úgy tudom van távmunkára lehetőség!
2022. ápr. 9. 14:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Big 4 cégeknél 50-70% home orfice van most,már nálunk sem teljes.
2022. máj. 9. 15:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Hogy állsz a kereséssel?
2022. máj. 9. 15:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Én egy német SSC-nél dolgozom, nálunk 100% home office van most is, és a koronavírus után is megmarad majd. Aki be akar menni, az bemehet amúgy, meg 1-2 napra majd tervezünk néha bemenni a munkatársaimmal.
2022. máj. 9. 17:26
 20/21 A kérdező kommentje:
Egy 4 órás részmunkaidős állást találtam nem messze tőlünk,de nem szakmába vág. Kezdenek jó lesz, legalább tudom hozni vinni a gyerekeket, és időm is marad rájuk. De a legjobb egy teljes munkaidős home officos lenne, de ilyet még nem találtam. #19. bár kétlem, h válaszolsz, azért megköszönném, ha ( akár privátba) megírnád a cég nevét.
2022. máj. 9. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!