Mely cégeknél van 100 százalék home office (már próbaidő alatt is)? Bővebben lent
Olyan cégek érdekelnek, ahol 100% home office van, már a próbaidő alatt is. Angol felsőfok, német középfok (folyamatban a tanulás), illetve orosz (jelenleg passzív) középfok. Pénzügyi számviteli diploma, amit a BGE-n szereztem. Nem ragaszkodom ahhoz feltétlen, h szakmába vágjon, csak leirtam, "mim" van. A legjobb, a non plus ultra lenne, ha lenne részmunkaidőre is lehetőség.
Eddig a lényeg, akit érdekel, itt a bővebb infó rólam:
Két kisgyerek után hamarosan visszatérek a munka világába. Egy kisebb, Bács-Kiskun megyei településen lakom. 10 éve diplomáztam, dolgoztam egy ideig pénzügyi asszisztensként, voltam beszerző, rövid ideig titkárnő és angol tolmács is. 25 évesen külföldre mentünk, itt 5 évig gyárban dolgoztam, a termelésben, betanított munkát. Ezután hazajöttünk és jöttek is a babák, és el is érkeztünk a jelenhez. Német tanulás folyamatban, lassan szerintem menne már egy középfok. Ezt csak azért írtam, aki bővebb infót akar tudni.
#1 Home office, az a lényeg pont, hogy nem kell bejárni.
#2 Pontosan.
Várom a cégneveket. 🥺🙏🏻
Ahhoz mit szólnál, ha vállalkozás keretén beül fordítanál, lektorálnál, tanítanál online?
Persze nem tudom milyen a piac, csak eszembe jutott.
Ilyen nyelvtudást kihasználnék.
#4 köszi a tippet, de nem. Nem tudok tanítani,nem vagyok tanár, és nem is szeretnék az lenni. Attól még, hogy felsőfokom van, az kevés. A másik két nyelvtudás meg messze van a felsőfoktól is.
Egyetemista koromban csináltam ilyen fordításos dolgokat, nem éri meg, kiszámíthatatlan mind munkában, mind jövedelemben (még végzett tolmacsoknak is) és mindig minden tegnapra kell általában.
Olyan munka kell, ami rendszeres jövedelmet hoz, és kiszámíthatóa munkaidő is. Nem gondolkodok vállalkozásban, főleg nem olyanban, ami nem a kompetenciám.
Felcsapod a LinkedIn-t és a keresőnél beállítod a várost mondjuk Budapestre, a filtert pedig Remote onlyra.
Onnan pedig válogathatsz kedvedre,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!