Más is úgy érzi hogy akik kaptak lakást érettségire /diplomára normális városban, hogy behozhatatlan előnyre tettek szert?
Figyelt kérdés
Mi harcolunk az ingatlan és albérletárakkal, saját lakás önerejét se tudjuk összerakni, ők meg azzal indítottak.
Nagyon durva hogy a pályád első 10-15 éve arról szól hogy összekaparod az önerejét annak a lakásnak amit más csak úgy megkapott 18 évesen.
Más is úgy érzi hogy nem behozható ez az előny?
2022. márc. 23. 10:40
11/11 anonim válasza:
Tudod sokaig en magam is irigykedtem rajuk, mostanra atertekeltem a dolgokat. Igazsagtalannak erzem most is persze, csak ugy vagyok vele, hogy az eletben apuci es anyuci penze nelkul kell helyt allni eleg sok helyen. Lehet neki penze, kacsalabon forgo villaja Budan, ha olyan buta, hogy egy venyes gyogyszer kivaltasahoz is szoke. Persze, tudom azt is, hogy pont ilyen embereknek all a vilag. Ismerek olyant aki mar kozel harminc fele nem tudom hanyadik egyetemet kezdi el, de nem azert mert szomjazza a tudast, inkabb azert mert tudja, hogy nyomjak bele a penzt, hulye lesz elmenni dolgozni, inkabb tologatja a konyveit maga elott, bukdacsolva minden kurzuson..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!