Más is úgy érzi hogy akik kaptak lakást érettségire /diplomára normális városban, hogy behozhatatlan előnyre tettek szert?
Mi harcolunk az ingatlan és albérletárakkal, saját lakás önerejét se tudjuk összerakni, ők meg azzal indítottak.
Nagyon durva hogy a pályád első 10-15 éve arról szól hogy összekaparod az önerejét annak a lakásnak amit más csak úgy megkapott 18 évesen.
Más is úgy érzi hogy nem behozható ez az előny?
"pályád első 10-15 éve arról szól hogy összekaparod"
lól vicces fiú 😂
Nem érzem behozhatatlannak.
Aki hajlandó tanulni és dolgozni az pár hónap alatt összeszedi 1 kéró árát.
Előny, de ez van.
Mi tavaly vettünk 28-29 évesen. Szerintem ez nem a világ vége. A szüleimnek sem volt hamarabb, szóval én otthon is azt láttam, hogy meg kell dolgozni érte. Persze szuper lett volna, ha kapunk, de azért ez még nyugaton sem így van, hogy mindenkinek egyetemről kilépve alanyi jogon jár a saját lakás/ház.
Előny, de azért nem leküzdhetetlen és számos olyan helyzetet is látunk magunk körül, ahol ugyan kapott az illető lakást, még is leköröztük már sokszorosan életszínvonalban.
Nem kaptunk semmit a férjemmel, mindenért magunk küzdöttünk meg, de 31-35 éves korunkra már a saját lakásunkban élünk, hitelmentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!