Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem kéne a közszférában is...

Nem kéne a közszférában is normális bárt, de leginkább prémiumokat adni az embereknek?

Figyelt kérdés
Annyi helyen olvasom, hogy bónusz 13. havi bér stb juttatás, erre a hivatalban meg nincs semmi motiválás. Talán ha motiváltabbak lennénk, ha lenne valami hozzá hasonló rendszer.
2022. márc. 10. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Miért kéne?
2022. márc. 10. 15:30
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Így is sok az alkoholista, pont még bár kéne…
2022. márc. 10. 15:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Márt miért ne? Akkor én kérdezek vissza....
2022. márc. 10. 15:42
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Mert így is elvégzik a munkát.
2022. márc. 10. 16:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Minek? ÍGy is van elég ember.
2022. márc. 10. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
prémiumot teljesítmény alapon kalkulálnak. közszférában mi a teljesítmény? mi a hozzáadott érték? teljesen fölösleges, elvégzik alap bértáblányi pénzért is.
2022. márc. 10. 18:18
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Így is sokan sorba állnak ilyen melokért mert a versenyszféra nem tetszik nekik. Akkor minek emelni?
2022. márc. 10. 21:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Mi az hogy milyen hozzáadott érték?! Ezt te tényleg komolyan gondolod?! Akkor pl aki egész nap ül egy multi irodájában és csak a használt fénymásoló papírt fogyasztja annak milyen hozzáadott értéke van mégis ezek szerint?!
2022. márc. 11. 08:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Sztem egyesek képesek a saját barátaiknak is ezt a dumát nyomni ha megkérdeznék...
2022. márc. 11. 08:21
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

Közalkalmazottként dolgozom részmunkaidőben (van teljes munkaidős állásom is versenyszférában). 20 órában bértábla feletti összeget keresek, kaptam 13. havi fizut és egészen szép SZÉP kártyás juttatás is van, amire egyébként én pl. nem is számítottam, mert a teljes munkaidős állásomban sem kapok sokkal többet arányosan nézve. Támogatják a bejárást, van iskola kezdési egyszeri 30 ezres juttatás és egyébként kedvezményes bérletet is lehet venni a közeli sportközpontba 5000 forintért havonta. A bejárási támogatás evidens. Szóval én elégedett vagyok. Mondjuk én azt gondolom, hogy azért hozzáadott értéket is tudok képviselni.

Lehet nem jó helyen dolgozol. :) Menjél te is multihoz nyomtatót tölteni, ha az annyival jobban keres hozzáadott érték nélkül.

2022. márc. 11. 10:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!