Nem kéne a közszférában is normális bárt, de leginkább prémiumokat adni az embereknek?
Közalkalmazottként dolgozom részmunkaidőben (van teljes munkaidős állásom is versenyszférában). 20 órában bértábla feletti összeget keresek, kaptam 13. havi fizut és egészen szép SZÉP kártyás juttatás is van, amire egyébként én pl. nem is számítottam, mert a teljes munkaidős állásomban sem kapok sokkal többet arányosan nézve. Támogatják a bejárást, van iskola kezdési egyszeri 30 ezres juttatás és egyébként kedvezményes bérletet is lehet venni a közeli sportközpontba 5000 forintért havonta. A bejárási támogatás evidens. Szóval én elégedett vagyok. Mondjuk én azt gondolom, hogy azért hozzáadott értéket is tudok képviselni.
Lehet nem jó helyen dolgozol. :) Menjél te is multihoz nyomtatót tölteni, ha az annyival jobban keres hozzáadott érték nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!