Manapság már egyetemnek mi értelme van? Egy jó szakmával simán lehet annyit keresni mintha egyetemet végzett volna!
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 21:51
1/17 anonim válasza:
Nem csak a penzrol szol a dolog, van aki azt preferalja, ha a fotelbol/jacuzzibol/hotel szobabol/kavezobol/stb. keresheti meg azt a penzt, teljesen rugalmas munkaidoben, egeszseget nem tonkre teve.
Nyilvan egyeni preferencia kerdese.
2/17 anonim válasza:
Oké, de a szakmákban lényegében fizikai munkát végzel
Egyetemi végzettséggel nem nagyon kell fizikailag lefárasztanod magad (általában)
3/17 anonim válasza:
Ezen én is elgondolkodtam már, aztán ránéztem a 40 évesen 60-nak kinéző szakadt alkoholista külsejű szakira, aki épp előttem térdelt a parkettánk lerakása közben, fingtam egyet és mentem a dolgomra.
4/17 anonim válasza:
huszonéves szakik simán zsebre rakják a 30-as 40-es diplomásokat. Amikor a szaki 28 évesen a saját lakásában ül, míg a diplomás 50 évesen is a hitelt nyögi akkor el lehet gondolkodni
5/17 anonim válasza:
Tipikus hiba, hogy kivetíted a jelent a jövőre. 10-20 éve a szakik elég szarul kerestek. 10-20 év múlva lehet, hogy megint úgy fognak.
Most van pár jó évük, nem biztos, hogy örökké tart.
7/17 anonim válasza:
Én nem feltétlen végzettséghez kötném ezt. 8 altalanossal is lehet jó pénzeket keresni. Egyetem inkább a kapcsolatok miatt jó, amiatt mindenképp megéri végig vinni, vagy legalább elkezdeni. Szakma meg általában fizikai munka. Nem mindenkinek való.
8/17 anonim válasza:
Mérnökként simán elhetek müvezetőnek, forditva sokkal nehezebb.
9/17 anonim válasza:
Épìtőmèrnök vagyok , helyszínen művezető. Jelenleg bármelyik katás akár egy fős szaki, a dupláját is hazaviheti annak amit én keresek. Egyszerűen annyira nincs épkézláb szakember, hogy aki nem alkesz és minimálisan érti a dolgát az az elmúlt 5 évben bármennyit elérhetetlen szinte. Amelyik cég ezt nem fizette ki, annak nem haladt a beruházása.
10/17 anonim válasza:
És hozzáteszem azt, hogy nem nőnek az utánpótlási számok és egyre inkább öregednek ki a még tapasztalt emberek. Olyan hiány lesz itt ìgy , hogy az átlag el se tudja képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!