Ebben a helyzetben szerintetek mit tegyek?
A napokban volt egy telefonos interjúm, ott is pedzegették ezt a rugalmas munkaidőt. Mondtam, hogy annyit melózom, amennyi a szerződésben benne van, ha eseti túlóra lenne, azt meg fizessék ki. Hát, nem lesz 2. randi én úgy érzem.
Komolyra fordítva, csak akkor rugalmas a munkaidő, amikor a cégnek az érdeke, rendszerint senkit nem érdekel, ha neked van dolgod.
"és akkor jövök megyek amikor akarok."
Az ilyesmit soha ne vedd komolyan. Volt nekem is ilyen munkahelyem, aztán kiderült, hogy azért törzsidő az van. :D
Tudom, hogy van törzsidő, mondták is. Dolgoztam, már olyan helyen ahol valóban rugalmas volt a munkaidő, pedig a szerződésben szintén csak a heti 40 óra volt, de dolgoztam kötött munkaidős helyen is. Ezért is bíztam abban, hogy itt is rugalmas lesz...Nem tudom ezek után mitévő legyek.
Egyébként nem MVM
Próbaidős vagy, nem?
azért csak megpróbálnék valaki illetékessel erről beszélni, ha pedig nem változik semmi, akkor viszontlátásra. Már ha van lehetőség máshol dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!