Milyen bérigényem lehet az alábbi pozícióra? (Bp., autóipari multi)
Sziasztok!
A pozícióhoz a következő készségeim vannak:
1+ év tapasztalat (félig-meddig releváns, R&D terület), releváns diploma, valamennyi anyagvizsgálati tapasztalat, C1-es angol (jó műszaki szaknyelvvel), de a műszaki- és kapcsolási rajz ismereteimet erősen frissíteni kellene, alig volt rá szükség az egyetem alatt.
Bsc diplomám van.
Jelenleg Észak-Kelet Magyarországon kicsit több, mint br. 400k-t keresek, nagy felelősség van rajtam a munkakörömnél fogva (senior munkáját vettem át egy az egyben, a feladatkör elég problémás és összetett).
Itt nem költök albérletre, de érik, hogy költözzek.
Br. 500k körül valószínűleg helyben is sikerülne elhelyezkedni.
Ti mennyit gondolnátok reálisnak a fentiek tekintetében?
Vagyonőrként, pihenéssel, havi 10 nappal keresek bruttó 450-et. Mondjuk mellette a cél a programozás, mert ezt a fizut is karcsúnak találom.
Nagyon alul vagy fizetve!
Legalább bruttó 600-at kérj.
Br. 600-650 bérsávval megpályázhatod.
#2 Lehet hogy bruttó 700-as állás, sőt, én inkább 8-900-ra tenném, de Pesten ezért húzzák a szájukat, mert teli van a város BME-ről, Kandóról, Bánkiról frissen munkaerő piacra került, már 1-2 éves releváns gyakorlattal rendelkező mérnökkel, akik erre bruttó 5-600-ért ugranak.
Pesten nem beágyazott, iot vagy C# fejlesztő mérnök állások mellé kínált fizuk vackok, ha mérnökként jól akarsz keresni olyan vidékre kell menni, ami nem telített. Országon belül nyugatra. Vagy HO.
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld pacsi.
Tavaly még bruttó 350 volt a bérem, most már elmegy (de tudom, hogy elég karcsú, főleg, hogy medior-senior szintű munkáim vannak).
Sajnos nem jó ötlet itt maradni, legalábbis a mostani helyemen. Még két nagy felelősségi kör fog érkezni idén hozzám, amit külföldön főállásban végeztek. Ráadásul 'szakbarbárnak' képeznek, egyre kevésbé leszek értékes a piacon másnak.
Én is gondolkodtam azon, amit a #3-as mond, hogy helyben kellene még gyakorlatot szerezni és úgy Pestre költözni. Az a kérdés, hogy anyagilag megéri-e a váltás a karrierem ezen pontján.
Az itteni és a pesti Bosch is visszahívott, mind a két pozíció szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!