Mennyi bérigénye lehet Budapesten egy stratégiai beszerzőnek?
Figyelt kérdés
A feltűntetett elvárásoknak így felelnék meg:
- MSc International business, külföldön végeztem
- Folyékony angol és holland nyelvtudás megvan
- Más területen dolgoztam 2 évet (külföldön) köztük egy ideig masterdata területen ami végett ismerem pl a SAP-ot
Van egy körül-belüli ötletem, de szívesen meghallgatnék itt pár tapasztalatot/véleményt még. (Az ötletemet a confirmation bias elkerülése végett nem írom ide.)
2021. okt. 25. 13:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem közelít a bruttó 1m-hez.
2/4 A kérdező kommentje:
Hu, hát azért 2 év nem releváns tapasztalattal ennyit nem mernék bekérni :D
2021. okt. 25. 16:03
3/4 anonim válasza:
Elég komplex poziról van szó, te pedig egy elég komplex képzettségű ember vagy. Pontosan tudom, hogy nàlunk milyen nehezségeket okoznak a nem only english speaker role-ok betöltése.
Annyiban valószínűleg félreértettük egymást, hogy a bruttó 1m, alulról azt bónuszokkal együtt értettem, viszont azt tartom, hogy reális.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem adnak ennyit. A holland nyelvtudást leszámítva szinte semmi extra nem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!