Mennyi lehet a reális bérigényem?
Vidéken, egy külföldi multinál, ami gyakorlatilag egy SSC szerepét is betölti a termelés mellett. SSC-s könyvelési feladatokat kell ellátni, havi nyitás-zárás, főkönyv egyeztetés, riportálás,stb. 1-3 év tapasztalatot és jó angolt várnak el.
Másfél évig dolgoztam auditon egy Big4-nál, most könyvelek. Van egy külföldi diplomám, a nyelv is elég jól megy. 500.000 bruttó alatt biztos nem váltanék, de kíváncsi vagyok, hogy vajon ennél több is van-e a multiknál a budgetben hasonló pozikra. :)
Külföldi diploma, jó angol tudás, tapasztalat.
Brutto 650-700 alatt nem is mocorognék.
Köszi a válaszokat!
A 7-800 szerintem is sok hasonló munkáért vidéken. Full remote-ban pedig nem szeretnék dolgozni - számomra a munka első sorban szociális tevékenység, csak utána jön minden más, ami ezzel együtt jár. :-)
Amúgy igazad van 9-es. Tanul évekig az egyetemen, aztán bruttó 550. Szar fizetés.
Havi 10 teljes munkanap pihenéssel, bruttó 450-et kapok.
Ez mellé természetesen munkahelyről, munkaidőben, másik melót is vállalni fogok.
Így meg lesz az 5-600 közötti fizum havonta, tisztán.
Ne becsüld le magad ennyire kérdező.
Bruttó 700-as induló + cafeteria. Vagy fogadd meg az 5-ös válaszát. Igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!