Pedagógus vagyok, (2 éve vagyok a pályán) fel szeretnék mondani a munkahelyemen. Mikor szokás beadni a felmondást?
Ha jól tudom, 2 hónap a felmondási idő.
- Június közepén adjam be vagy inkább előbb, még tanév közben úgy, hogy a felmonási idő június végére záruljon le?
- Ja és a kilépős papírokat, TB kiskönyvet nem lehet esetleg személyesen átvenni? Csak mert az előző munkahelyemen történő felmondás után 3 hónapot vártam rájuk...
2 hónap igen, nálunk is a felmondás (tapasztalat...)
Az ügyvitelisektől kérdezd, hogy a kilépő papírokkal mi lesz. Helye válogatja.
Ember, te ennyi ésszel diplomás vagy?
Tanítási év végén, jún végém érdemes leadni, a 60 napos Kjt szerinti felmondási idő lejár aug végére, de nyáron be se kell járni = fizetett nyári szabi... ennyi.
"de nyáron be se kell járni = fizetett nyári szabi... ennyi."
imádom ezt a tévhitet :D
nálunk egész nyáron ellátás volt, nem csak az iskolákban dolgoztatnak pedagógiai munkakörben. Ez alapján kapja a fizetését a logopédus, mozgásterapeuta, pszichológus, gyógypedagógus, szomatopedagógus, konduktor. Itt nincs nyári leállás. Mi MAXIMUM 2 hetet vehettünk ki egyben, de csak ha már februárban megkérvényezted és volt, aki helyettesítsen.
Bocsi off volt, csak zavar a tévképzet :D
#1 voltam.
"
Ember, te ennyi ésszel diplomás vagy?
Tanítási év végén, jún végém érdemes leadni, a 60 napos Kjt szerinti felmondási idő lejár aug végére, de nyáron be se kell járni = fizetett nyári szabi... ennyi."
Nem értem, hogy mire ez a hangnem.
Szerintem, ha akkor adná be, a munkáltató eltekinthet a felmondási időtől.
Más megközelítés:
Ha már februárban beadod, a főnök lehet veled extra genyó, hiszen úgyis elmész.
Ha valakire rá kell osztani a túlórát, inkább a lojális kollégát kíméli majd, te meg mehetsz gályára.
Ha azt kell eldönteni, hogy kié a hajnali ügyelet hétfőn (ha van nálatok ilyen) rád fog először gondolni.
És még sorolhatnám.
Pontosan 60 nappal előtte. Egy perccel se korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!