Állásinterjúkon miért bruttó bért szoktak mondani?
Figyelt kérdés
Értem, hogy a munkáltató fizeti utánam a tb-t meg mindenféle adókat, de szerintem mindenkit az érdekel valójában, hogy mennyit kap kézhez.2022. febr. 12. 14:16
31/37 anonim válasza:
Van, akinek nem csak annyi a kérdése, hogy bruttóból mennyi lesz a nettó, hanem a magyarázat is érdekli. Melyik elvonás mire megy el.
32/37 anonim válasza:
Konkretan az elso Google talalat leirja a magyarazatot is.
33/37 anonim válasza:
És te ebből tudod, hogy mit jelent a szociális hozzájárulási adó? 🙂 Hogy hova folyik be a pénz, mihez kezdenek vele? 🙂
Fejezd be az okoskodást, mert nagyon kínos.
34/37 anonim válasza:
Tudom, igen, Google megmondja azt is. Nem nehez hasznalni.
35/37 anonim válasza:
#33 te komolyan nem tudod használni a Google-t? Nem bántásból kérdezem. Ha így van, akkor mindenképp érdemes lenne megtanulnod, az élet szinte minden területén hasznos, nem csak az adózás témakörében.
36/37 anonim válasza:
#33 Egyrészt, nem az volt a kérdés, hogy mi a szocho és mire megy el, másrészt, akit annyira érdekel rákeres, ha megélhetési szinten érdekli, megtanulhatja állami képzési rendszerben.
Valószínűleg azt sem tudja mindenki, hogy lesz az urán 235-ből karakter a laptop képernyőjén. De azt illik tudni, hogy a konnektorban 230V feszültség van, ami képes emberélet kioltására.
37/37 anonim válasza:
Remélem jó nagyot élveztél lepontozós vadbarom :D Ennyi örömöd legyen az életben barátom, semmi több! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!