Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 43 éves vagyok, még sose...

43 éves vagyok, még sose dolgoztam, most lett diplomám - levelező - mehetnék dolgozni, van is kedvem még nincs is, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elvoltam eddig, mert örökség, pár passzivat hozó befektetés miatt, van 3 ingatlan, meg egy diplomás bernek megfelelő passzív havonta.

De megcsináltam egy sulit. Ami úgy ahogy érdekel.

Mehetnék melózni. De mivel sose voltam még félek.

Hogy küzdjem le?

Hogy fogadjam el, h én is csak egy vagyok a sok ember közül akik dolgoznak?

Mert meg akarom tapasztalni a munkát és a családomnak is megmutatni, a feleségemnek is, h tudok dolgozni. A sulit is azért csináltam meg részben.

2022. jan. 26. 23:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
90%
Keress egy állást. Akár félállást kezdetnek, ha annyira félelmetes. Menj oda, tedd, amit mondanak. Menni fog. Aki egy sulit el tud végezni, az dolgozni is képes. Ha valamit nem tudsz, majd kérdezel. És ne foglalkozz azzal, hogy te most egy vagy azok közül, akik dolgoznak, hanem arra figyelj, ami a te dolgod, azt csináld meg amilyen jól tudod.
2022. jan. 27. 12:31
 12/63 anonim ***** válasza:
87%

"Hogy fogadjam el, h én is csak egy vagyok a sok ember közül akik dolgoznak?"

Ezt nem is értem... Miért? Eddig milyen különleges perspektívából szemlélted az életedet? Eddig csak egy voltál a sok ember közül, aki tanult, most meg egy leszel a sok ember közül, aki dolgozik. Mi a különbség? Így is úgy is csak egy vagy a 7-8 milliárdból...

2022. jan. 27. 12:44
 13/63 anonim ***** válasza:
71%
Prolipukkasztó troll vagy, haver.
2022. jan. 27. 14:49
 14/63 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ha befektetésekkel foglalkoztál eddig, tőzsdével akkor menj ilyen irányba.

Vannak részmunkaidős munkák is vagy otthonról végezhetőek. pl ha biztosítóhoz mész, adótanácsadónak stb

2022. jan. 27. 15:30
 15/63 anonim válasza:
38%
Milliomosként nem dolgoznék aprópénzért. De te tudod.
2022. jan. 28. 10:03
 16/63 anonim ***** válasza:
25%
Lenne 3 ingatlanom, abból már vígan elélnék az albi díjból. Biztos nem mennék dolgozni, max pár napokra, de unalomból. És akkor is kirúgatnám magam, mert csak a társaság miatt mennék.
2022. jan. 28. 10:23
 17/63 anonim ***** válasza:
83%

"meg akarom tapasztalni a munkát és a családomnak is megmutatni, a feleségemnek is, h tudok dolgozni. A sulit is azért csináltam meg részben."

Tehát motiváció van, mégpedig olyan, ami korábban - a sulival kapcsolatban - is elég hajtóerő volt. Akkor hol a gond? Menni fog, csak csinálni kell.

2022. jan. 28. 11:28
 18/63 anonim ***** válasza:
56%

Igen, pontosan! Egyetértek veled Péter.

2022. jan. 28. 11:38
 19/63 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy meg nálad stresszmentes lesz a munka, mert nem a megélhetésed a cél, hanem unalomból mész el dolgozni. Ha nem tetszik, felmondasz. te troll.
2022. jan. 28. 12:07
 20/63 A kérdező kommentje:

Volt néhány kiegetőbb munkalehetőség, ráadásul nem is a végzettségembe. Hát majdnem elválaltam.

Arra jutottam, h ha végzettségemben lesz értelmes munka azt megpályázom mindenképpen.

Viszont még tanulok nyelvet, meg a jogsit is megcsinálom (csak motorra van). Van egy kocsim, mert ismerőstől jó vétel volt, de a legtöbbet eddig csak a haverjaim fuvaroztak vele.

Amíg ezeket csinálom csak 1 helyet pályaztam meg, aztán vagy behívnak vagy nem.

Aztán ha ezek is meglesznek gondolom nagyobb eséllyel találhatok jobb munkát.

A 20 év szolgálati idő mindképpen meglesz.

Meg azért a pénzem se végtelen, mert van saját ingatlan meg kiadott, de az egyiket eladtam részletben családon belül, kb. egy bérleti díj havonta, de X év múlva az övék lesz, ez ilyen családi dolog.

Szóval van valamennyi passzív, de az pár év és csökkeni fog.

Meg vannak kiadásaim, családomra, feleségemre, gyerekemre, van több hitel is amiben benne vagyok - feleségemmel közös is van egy.

De a bevételeim azért többek mint a kiadások.

A feleségem családja gazdag. Ha lenne bármi segítenek. De csak úgy nyilván nem adnak. Majd nagy öröksége lesz, több ingatlan, garázsok, deviza, gyűjtemények. De az még idő. Bár van egy 100 éves rokona akinek ő az örököse, de az a kisebb része az örökségének.

Részmunkaidős meló azzal a diplomával nincs amit én csináltam. De ez nem zavar.

2022. febr. 2. 17:16
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!