43 éves vagyok, még sose dolgoztam, most lett diplomám - levelező - mehetnék dolgozni, van is kedvem még nincs is, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elvoltam eddig, mert örökség, pár passzivat hozó befektetés miatt, van 3 ingatlan, meg egy diplomás bernek megfelelő passzív havonta.
De megcsináltam egy sulit. Ami úgy ahogy érdekel.
Mehetnék melózni. De mivel sose voltam még félek.
Hogy küzdjem le?
Hogy fogadjam el, h én is csak egy vagyok a sok ember közül akik dolgoznak?
Mert meg akarom tapasztalni a munkát és a családomnak is megmutatni, a feleségemnek is, h tudok dolgozni. A sulit is azért csináltam meg részben.
2022. jan. 26. 23:09
61/63 anonim válasza:
Egyebkent ha már ennyi ingatlanom van akkor legalább airbnb vagy valami hasonlóval probalnam növelni a hozamokat. Es idővel növelni is a szamukat. Akarna a rosebb ilyen szinten alkalmazotti létben gondolkodni. Persze aztán ez én vagyok, nem tanács.
62/63 anonim válasza:
Kérdező!
Mi történt az elmúlt 2,5 év alatt a témában?
63/63 anonim válasza:
Remélem nem másnak keresi a pénzt mint a többségünk:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!