43 éves vagyok, még sose dolgoztam, most lett diplomám - levelező - mehetnék dolgozni, van is kedvem még nincs is, mit tegyek?
Elvoltam eddig, mert örökség, pár passzivat hozó befektetés miatt, van 3 ingatlan, meg egy diplomás bernek megfelelő passzív havonta.
De megcsináltam egy sulit. Ami úgy ahogy érdekel.
Mehetnék melózni. De mivel sose voltam még félek.
Hogy küzdjem le?
Hogy fogadjam el, h én is csak egy vagyok a sok ember közül akik dolgoznak?
Mert meg akarom tapasztalni a munkát és a családomnak is megmutatni, a feleségemnek is, h tudok dolgozni. A sulit is azért csináltam meg részben.
😂😂😂 te most ugye csak játszod az ostobát?
Amugy a CV=önéletrajz
"te most ugye csak játszod az ostobát?"
Te meg a műveltet, hogy nem bírod magyarul leírni...
3 helyre is felvettek.
Az 1. nem a szakképzettségem területe volt, de gondoltam megpróbálom. Ez egy technikus munka volt. Foglalkoztam informatikával hobbi szinten pl. hardver szerelés, szoftverek... ez előny volt.
Nem volt túl komplex a munka, kb. mintha egyforma asztali PC-ket kéne összerakni, telepíteni egész nem, 5-6 munka állomásra bontva. Csak nem PC-k hanem verseny, számítógépes rendszeren alapuló sporteszközök.
Meglepődtem de 1.re beletanultam minden folyamatban. Így gyorsan nagyon unalmas lett. Kollégákkal elbeszélgetettem de nem voltak túl érdekesek, így egy idő után szereltem inkább.
Otthagytam.
Aztán szakképzettsegemben voltak munkák.
Az egyikben illegális tevékenységeket is kellett volna csinálni, csalásokat az adminisztrációban, a saját nevem alatt. Ez hosszú történet, nem vállaltam így.
Volt más is. De elég ennyi story.
Elkezdtem vállakozást csinálni.
2 egyéni vállalkozást, amik hát minimálisan de összeköthetőek a végzettségemmel, de inkább azokra a dologra alapszik, amiket hobbiból csináltam a végtelen szabadidő alatt. Ehhez kialakítottam az otthonunkban egy irodát és "stúdiót", ha beindul akkor vennék egy külön helyet neki, bár így is egy nagy eddig nem használt helyiséget alkítottam át vagyis még folyamatban van. Valamint a reklámozása is előkészületben van. Arculatot megcsináltam, ismerősői körben már fut, webes hátteret szintén én csinálom - ilyenekkel is eddig csak hobbiból foglalkoztam, h sablonokból egy webalopot összerakni, de így még tudom magamnak csinálni -.
Meg egy barátom induló vállalkozásába szálltam be, ebbe van ezek közül a legtöbb pénz vagyis lehetne, de ez is érdekel a legkevésbé, viszont a felállása után már kevesebb dolgom lenne vele, de a nyáron elég sok időt bele kéne raknom (relatív).
Meg elkezdtem egy online nyelvtanfolyamot is, mindig jó meg egy nyelv.
Ezek így kb. heti 40-45 óra. Ami sok.
Ciklikusan rendben van, h 3 hónapig ennyi, úgy, h látom, h utána 3 hónapig csak fele ennyi maximum.
Igazából a munka közben leginkább a családtól éreztem , h elrabolom az időt. Mert addig mindig elérhető voltam és átlag férfinál jóval több időm jutott rájuk. De ez így vállalkozós felállásban szintén megvan.
Egyenlőre a diplomámmal való elhelyezkedést pihentetem. A legjobb egy részidős munka lenne vele. De ez az én végzettségemmel nagyon ritka.
Igazából az anyagi forrásaim lehetnének jobbak. Csináltam is pár hülye pénzügyi mozgást, befektetést az elmúlt hetekben.
De azért annyi megvan akkor is ha csak a szobába feküdnék, amennyit pl. az elsőként leírt helyen kerestem volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!