Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha nem fizetett ki a munkáltat...

Ha nem fizetett ki a munkáltatóm mit tehetek?

Figyelt kérdés

Napi bejelentéssel dolgoztam heti fizetéssel, az utolsó hetem nem akarja kifizetni a munkáltatóm. Azóta megtudtam hogy sok embert nem fizetett ki, soknak nem adta oda a bérét ezért van nála a folyamatos embercsere.

Mit lehet tenni. Nagyon jó az ismeretségi köré.

2022. jan. 23. 06:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

szóval amiket leírtak itt, a leghatásosabb lenne pár kollégával, akiket szintúgy nem fizetek ki, odaállítani egy nap és befenyíteni, hogy akkor elsétálunk egy atm-hez, vagy a kocsiját széttörni, és hasonlók.

Őszintén? Szerntem nem lesz lóvéd ebből már, fogd fel tanulópénznek.

"csak" 1 hét gulag.

2022. jan. 23. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha bejelentetlen, fekete munka volt, akkor cumi. Ha bejelentett, akkor mennék a rendőrségre.
2022. jan. 23. 12:50
 13/15 A kérdező kommentje:

Ahova vitt minket dolgozni ott hetente ő vette fell a fizetési papírokat, egy része le maradt neki a többit ki fizette.

Ez esetben le tagadhatja?

Nekünk ezeken semmilyen aláirásunk nem szerepel.

2022. jan. 23. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára írom le:

Kormányhivatalokban találod a munkaügyi hatóságokat. Ott kell panaszt tenni! Jegyzőkönyvezik. Elindítanak egy eljárást. Ha kell tanúkat hallgatnak ki. Nem kérdezik meg, hogy akar-e az illető tanúskodni. Vizsgálódni fognak a cégnél.

Azzal segíted tudod a munkájukat, ha megnevezel kollégákat, akikkel ott dolgoztál és az elérhetőségüket is.

Nem buktál semmit még akkor sem, ha nem jelentett be. Mivel az a mukáltató kötelezettsége, nem pedig a Tied.

Fogadd meg a tanácsom! Indulj neki...

Nem ügyvéd, és per kell ide, mivel jogvitátok nincs. Egyszerűen a munkáltató nem tett eleget az előírt kötelezettségeinek és ezt Te a hatóságok közreműködésével szeretnéd kikényszeríteni.

2022. jan. 24. 04:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. jan. 24. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!