Girlll3 kérdése:
Kiakad a főnökötök, ha merészeltek betegek lenni?
Figyelt kérdés
Mennyire vagytok biztosak a munkahelyetekben, hogyha huzamos ideig lennétek betegek, esetleg lenne egy műtétetek, akkor vissza tudnátok menni az adott munkakörbe?2022. jan. 17. 07:36
2/20 anonim válasza:
Én dolgoztam egy kisebb tervezőirodában, mint mérnök. Elmentem betegszabira, utána ahogy kiderült hogy táppénz is lesz, már ki volt téve professionra a pozim. Persze tök véletlenül vettem észre.
3/20 anonim válasza:
Sajnos nincs bátorságuk kirúgni.. nem akarnak végkielégítést fizetni :(
4/20 anonim válasza:
Júniusban 1 hónap betegállcsi maszek melók miatt befigyel minden évben. Utána augusztusban 2 hét a nyaralás miatt. Év végére megint elcsúszik a maszek, november közepétől kell újabb 1 hónap.
5/20 anonim válasza:
Normális helyen nincs ebből probléma. Már ha tényleg beteg vagy és nem csak lógni akarsz.
6/20 anonim válasza:
Én egyszer hiányoztam hosszabbat (1 hó) egy műtét utáni lábadozás miatt. mire visszamentem más ült a helyemen és a főnök behívott az irodába "csak 5 percre" és állás nélkül jöttem ki
7/20 anonim válasza:
És mindez 6 év után történt. mert még ha pár hónapos új ember lettem volna
8/20 anonim válasza:
#7: Hát, vannak ilyen munkahelyek, de örülj, hogy megszabadultál egy olyan helytől, ahol nem bántak veled emberként. 6 év után ugye járt a 2 havi végkielégítés és remélhetőleg most valami normálisabb helyen vagy.
De mi volt az indok, amivel elküldtek? Mert az nem lehet indok, hogy egy hónapig betegszabin voltál (jogosan) egy műtét miatt...
9/20 anonim válasza:
7-es én biztos nem írtam volna alá, hogy eljövök. AMúgy ezt azért így csinálják, mert táppénz alatt törvénytelen kirúgni valakit. Én megmondtam volna neki, hogy munkaügyi pert fog kapni a nyakába ha szórakozik.
10/20 anonim válasza:
8-as indoknak kitalálnak valami f@szságot és odaírják, az a legkevesebb. Ha egyoldalú a papír, akkor lehet mondani a munkaügyi pert, ha nem, akkor nem írod alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!