Bocsánatot kért tavaly májusban a Fidesz akár egyetlen politikusa is attól a több mint 5 millió nagykorú, nem a Fidesz-KDNP-re szavazó magyar állampolgártól, akikről a Fidesz-tag „publicista” Bayer Zsolt az alábbiakat merészelte leírni?
„Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!”
Az ellenzéknek erről a „bayeriádáról” érdemes lenne országos tájékoztató kampányt kezdenie, mert tavaly valahogy nem lépte át az ingerküszöböt ez a végtelenül alpári „kinyilatkoztatás”.
Érdemes lenne akár egy gigantikus pertársaságot alakítani, és több millió ember becsületsértésért pert indíthatna Bayer ellen. Mert ami sok, az sok.
Ha ez tényleg igaz akkor Bayer Zsoltnak fogalma sincs hogy az adó az miből származik amiből pl. a stadionokat építik...
Arról nem is beszélve hogy így is nagy munkaerő hiányban szenved az ország a kivándorlás miatt.
Miért kérne bocsánatot a Fidesz azért mert Bayer Zsolt mond bármit is?
Ha ez így mükődne akkor elég nagy bajban lenne az ellenzék a 444 meg hozzá hasonló portálok miatt..
Próbáljátok védeni Bangónét a patkányozása miatt értem én, de akkor jöjjetek ezzel ha FIDESZES politikus mond ilyet. Bayer Zsolt nem az!
Az a furcsa ebben a kijelentésben, hogy ha rákeresek Google-ban csak egy szerző nélküli Népszava cikk jön ki, egyébként meg mindenféle blogok. Amikor már azt hinné az ember, hogy lesz egy link, mert a Városi Kurír nevű ismeretlen hírportálon ott van a kijelentés, akkor megint csak egy korábbi Bayer gyűjteményre vezet, ugyanazon az oldalon.
Valaki meg tudná adni a linkjét az eredeti Facebook bejegyzésnek, ahol ez le van írva?
Nem a Fidesz csinálja a hype-ot hanem a média.
Ráadásul ebben az esetben még az ellenzéki propaganda média is egyetért abban, hogy ez nem volt helyes. Nem igazán értem ezek után a felháborodást..?
Mellesleg most sem lépné át az ingerküszöböt. De amúgy alapítsatok gigantikus pertársaságot! Sok sikert! Ha Bayer veszítene, akkor pedig mi gyűjtenénk az ötforintosokat a gigantikus pertársaságnak! 😄 Nem mintha egyetértenék Bayer eme mondatával, mivel én nem szoktam elküldeni innen senkit, csak érdeklődni szoktam, hogy ha olyan keserves itt élni a bezzegnyugaton pedig sokkal jobb, akkor nem az lenne az optimális, ha mindenki jól érezné magát? Mi itt, a síró-rívók pedig ott, ahol jobb lenne az életük.
Bangónét le kellett volna már mondatni.
Megpróbálhat belém rúgni a zsolti.
Feldarabolom aztán levizelem előtte a tetemét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!