XDDD ahol ez az óriási nagy gond, akkor ez egy k.rva boldog ország b.sszátok meg,nem is tudtam most már boldog vagyok 🤣💚
2021. dec. 6. 20:32
2/14 anonim válasza:
Sd hc
2021. dec. 6. 20:45
3/14 anonim válasza:
En ruhellem ezt a Tordait. Rakaystakkal meg nem talalkozom, de most ugy latom ti sokkal szanalmasabbak vagytok.
2021. dec. 6. 20:51
4/14 anonim válasza:
Minden rendben a fejedben, kérdező?🤣🤣😆😆
2021. dec. 6. 20:58
5/14 anonim válasza:
Bencust se bírom, de hogy Fülöpnek ez a legnagyobb gondja..
Hú de jó itt minden, ez Magyarország legnagyobb problémája. Itt tényleg minden szipi-szuper
2021. dec. 6. 20:59
6/14 anonim válasza:
Szép (ál)keresztényi módon reagálnak a fideszes kommentelők a cikkben.
2021. dec. 6. 21:09
7/14 anonim válasza:
Meglep, hogy náluk van mikulás. Ez inkább a kereszténységhez köthető... Nekik teljesen mindegy, már fiatalon kitanulják az apa szakmáját, ügyeskedést, kereskedést, stb. Ők nem hiszek a túlvilágban sem.
2021. dec. 6. 21:35
8/14 anonim válasza:
Csakhogy a jobboldaliság és az hogy x mondja mekkora keresztény vagyok, attól ő nem feltétlen lesz KRISZTUSKÖVETŐ!
Az hogy valaki Hívő Krisztuskövető legyen, a cselekedeteiben nyilvánul meg, ha beszélgetsz vele vagy mond valamit, te már érezni fogod rajta.
2. Egy Krisztuskövető nem veri a mellét, hogy ő mennyire az, és ellenfeleit se döngöli a földbe.
3. a politikai ideológia nem számít, liberálisok között is van hívő, jobboldalon van aki nem az, és van aki annak mondja magát közben meg…
2021. dec. 6. 21:53
9/14 anonim válasza:
" Ők nem hiszek a túlvilágban sem"
Orbán sem hisz, meg a több korábban liberális főfideszes sem. Nekik a vallási köntös csak egy politikai eszköz a hatalomhoz.
2021. dec. 6. 22:26
10/14 anonim válasza:
Hát, Kálmánka simán veri az összes Fidesz szócsövet az aljas, buta megnyilvánulásokban. Egyébként valaki megsúgná, hogy mióta a piros nylon zacskó a hagyományos? nem tudtam, hogy műanyag már évszázadok óta van...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!