Állami cégnél jobb dolgozni, mint multinál?
A multis környezet számomra elég taszító, az irodák, meetingek, a sok sznob stb…
Valahogy úgy képzelem el, hogy egy állami cég, mint a MÁV, a MOL, az MVM sokkal kellemesebb munkakörnyezetet ad.
Jaj ,megint te?
Akkor nem szóltam
Én dolgoztam állami cégnél is meg multinál is (jelenleg ez utóbbinál dolgozom).
Nekem jobban tetszik a multi, államinál iszonyat sok felesleges melót kellet csinálni, aminek később derült ki, hogy nincsen semmi értelme, mert úgysem szakmai, hanem politikai döntés születik.
Állami cégnél sokkal több inkompetens vezető volt, akik a politikai miatt kerültek oda, ezek legtöbbje arrogáns seggfej volt és ráadásul neked kellett elvégezi az ő melóját is. Multinál is sok arrogáns seggfej főni van, de sokkal kevesebben inkompetensek, és általában elvégzik a munkájukat.
Állami cégnél engem személy szerint kifejezetten idegesített az óriási korrupció (több kormány alatt dolgoztam ott, na ez mindig változatlan volt)
Ja, multinál sokkal jobb a bérezés. Nem nettó 50k volt a különbség, amikor váltottam, hanem kb +90%. Most lehet, hogy szűkült a bérezési rés, nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!