Gondolom nem kenyszerit senki, hogy multinal dolgozz, ha neked taszito, akkor menj allami ceghez.
2022. jan. 13. 23:59
3/17 anonim válasza:
kevés pénzért, ugyan az a szívás vagy még rosszabb mint államiba.
2022. jan. 14. 00:18
4/17 anonim válasza:
Állami cégnél még az is jobb, ha a vonat alá ugrasz.
2022. jan. 14. 00:49
5/17 A kérdező kommentje:
Miért? Mi a tapasztalatotok az állami cégekkel? Mondjuk közgazdászként nem éri meg pl. a MÁV-hoz elmenni?
2022. jan. 14. 00:53
6/17 anonim válasza:
Semmi különbséget nem látok a kettő között. Nyilván a cégek és az állami cégek között is vannak eltérések.
Én jobban szerettem a versenypiacon dolgozni, bár nem multinál voltam, az tény. Családias volt a környezet, aztán megváltozott, miután eladták egy gazdag baromnak.
Mindenhol van sz@r, hidd el!
2022. jan. 14. 05:01
7/17 anonim válasza:
Állami cégek gyengén fizetnek.
Illetve a kapcsolatok mindent felúlírnak, emiatt nehezebb feljebb jutni, mint egy multinál.
2022. jan. 14. 06:38
8/17 anonim válasza:
Én államiban dolgozom 7 éve, előtte a versenyszférában dolgoztam. Sokkal nyugisabb az állami, senki sem csesztet, nem nézik, hogy mikor érek be a munkahelyemre, a kollégák is nyugis emberek, nem ilyen törtető majmok. A fizetés sem sokkal kevesebb. Nekem megéri az az 50 ezer minusz, cserébe idegileg nem csinálnak ki.
2022. jan. 14. 09:42
9/17 anonim válasza:
#8 ennek mi koze az allami/versenyszferahoz?
En versenyszferaban dolgozok es ugyanez igaz ram, csak en sokat keresek.
2022. jan. 14. 10:05
10/17 anonim válasza:
habitus kérdése
én kinyírnám magam a langyos állami fosban, imádom a multikat minden hátrányukkal együtt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!