Nagyon izgulok mert szarban vagyok. Sos kene melo, kb masfel evig nem tudtam melozni, apat mellett apolni. A szamlakat se biztos h tudom fizetni, bar azt hallottam egy honapot lehet csuszni. Berlettamogatas vsn a melohelyeken? Arra se biztos h lesz
Figyelt kérdés
penzem, borzalmasan felek, erettsegim van es ne kelljen vervetel, azt utalon, irjatok, koszi2022. jan. 13. 16:15
51/73 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem trollkodom. Valós ügyről van szó, nagyon is valósról.
Te a szokásos, nem akarok érdemben válaszolni, de valamit odabüfögök emberke vagy. Normálisak írjanak, köszi
2022. jan. 13. 18:40
52/73 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, hanem szorult helyzetben vagyok és idegeskedem félek a helyzetemtől, mit nem lehet ezen megérteni? :(
2022. jan. 13. 18:44
53/73 anonim válasza:
Csomó jó választ kaptál már. Mit akarsz az érettségiddel? NASA mérnök lenni?
54/73 anonim válasza:
Szépen felülsz egy kerékárra, tömegközlekedèsre ès az összes környékbeli gyárat,kereskedési, nagyobb boltot végig járod mondjuk 2 nap alatt. Ha sürgős a pénz akkor nem válogatsz. Aztán majd munka mellett nyitott szemmel jársz hátha találsz jobbat is. Irodai melóra ahol elég érettségi is sztem sok a jelentkező, arra mire lefut a dolog nem hiszem,hogy a látottak alapján lenne időd.
55/73 anonim válasza:
Mar 1 hete itt nyivakol, nem akar ez dolgozni...
56/73 anonim válasza:
Most törölték a másik hisztidet
57/73 A kérdező kommentje:
Nagyon faj ez az egesz, ujra a regi onmagam akarok lenni, biztatasra vagyom, segitsegre, szeretetre. Segitsegre.
2022. jan. 18. 09:32
58/73 anonim válasza:
Adtunk cégneveket, egyikhez se mentél. Azt se mondod meg hol laksz. igy jartal. kellemes éhenhalást.
59/73 A kérdező kommentje:
Írtam azokhoz a cégekhez, de még nem írtak vissza.
Kérek szépen még cégneveket, előre is köszönöm :)
2022. jan. 18. 10:07
60/73 A kérdező kommentje:
Nem akarok éhenhalni ...
2022. jan. 18. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!