Nagyon izgulok mert szarban vagyok. Sos kene melo, kb masfel evig nem tudtam melozni, apat mellett apolni. A szamlakat se biztos h tudom fizetni, bar azt hallottam egy honapot lehet csuszni. Berlettamogatas vsn a melohelyeken? Arra se biztos h lesz
Figyelt kérdés
penzem, borzalmasan felek, erettsegim van es ne kelljen vervetel, azt utalon, irjatok, koszi2022. jan. 13. 16:15
41/73 anonim válasza:
Megkérdezhetem mi ez a vérvétel mánia nálad?
Bemész egy gyárba mondjuk akkor kizárt, hogy vért is vegyenek előtte tőled
42/73 A kérdező kommentje:
Annyi h utálom és rosszul vagyok tőle
2022. jan. 13. 18:16
43/73 anonim válasza:
De valami betanított melós helyen szerinted miért lenne vérvétel könyörgöm?
44/73 anonim válasza:
Vérvételt azért szoktak, hogy kiszűrjék a drogosokat.
45/73 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen helyre kell, milyenre nem, amúgy irodai meló is van érettségivel én úgy hallottam. adminisztrátor pl
2022. jan. 13. 18:21
46/73 anonim válasza:
heh, irodába nem vesznek fel minden jöttmentet, a vérvétel meg túlélhető, nem drogozol véletlen?......
47/73 A kérdező kommentje:
Világéletemben elkerültem a drogot és el is fogom.
Irodába vesznek fel érettségivel embereket és ez a minden jöttment kicsit furán hangzik :)
2022. jan. 13. 18:25
49/73 A kérdező kommentje:
vannak gondolom annál jobbak is, nem válogathatok, de azért vannak,
Példákat kérek, köszi
2022. jan. 13. 18:33
50/73 anonim válasza:
Srácok trollkodik könyörgöm ne legyetek debilek ennyire
Szokásos nem találok munkát, mert érettségim van és azzal nem megyek gyárba emberke
Csak kicsit túltolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!