Nagyon izgulok mert szarban vagyok. Sos kene melo, kb masfel evig nem tudtam melozni, apat mellett apolni. A szamlakat se biztos h tudom fizetni, bar azt hallottam egy honapot lehet csuszni. Berlettamogatas vsn a melohelyeken? Arra se biztos h lesz
Figyelt kérdés
penzem, borzalmasan felek, erettsegim van es ne kelljen vervetel, azt utalon, irjatok, koszi2022. jan. 13. 16:15
31/73 A kérdező kommentje:
Infot, lehetoseget, mindent amit lehet... Normalis hozzaallast
2022. jan. 13. 17:13
32/73 anonim válasza:
A profession linken kb. 8000 álláshirdetés van. Már végeztél is az átnézésével?
33/73 A kérdező kommentje:
Megint az arrogancia, kedves szavakkal tobbre mennenk
2022. jan. 13. 17:19
34/73 A kérdező kommentje:
Ugy tudnatok megnyugtatni koszi
2022. jan. 13. 17:19
36/73 anonim válasza:
Nyugi, nyugi, belégzés 1-2-3, kilégzés 1-2-3…
37/73 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, egy ketsegbe esett ember vagyok. Azok a trollok, akik azon elik ki magukat h minden kerdesbe belekotnek
2022. jan. 13. 17:24
38/73 anonim válasza:
Ha a 13. kerületben is jó a munka, akkor tudok olyan munkát, ahol elég hamar kezdhetsz.
39/73 anonim válasza:
A 9. Kerületben is tudok munkát.
40/73 A kérdező kommentje:
Itt vagyok csak lemerült a telo.
Nagyon tetszene a 9. és a 13.kerületben is.
Milyen munka? Mi volna a feladat? Hétfőtől péntekig van? Hétvége, ünnepnap szabad? Nem baj ha nem, mert az én esetemben nem lehet válogatni, csak úgy érdekel..
Hol lehet jelentkezni? Vérvétel van? Vagy csak sima üzemorvosi? :)
Cégnév? ?Minden érdekel, irj köszi
2022. jan. 13. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!