Nagyon izgulok mert szarban vagyok. Sos kene melo, kb masfel evig nem tudtam melozni, apat mellett apolni. A szamlakat se biztos h tudom fizetni, bar azt hallottam egy honapot lehet csuszni. Berlettamogatas vsn a melohelyeken? Arra se biztos h lesz
Figyelt kérdés
penzem, borzalmasan felek, erettsegim van es ne kelljen vervetel, azt utalon, irjatok, koszi2022. jan. 13. 16:15
11/73 anonim válasza:
És mit csináltál mielőtt faterod kellett ápolni?
12/73 anonim válasza:
Sima érettségivel elmehetsz akár egy bank call centrébe is dolgozni. A PSZÁF vizsgát a munkahely megoldja.
13/73 A kérdező kommentje:
Koszonom a tippeket, johet barmennyi nagyon felek
2022. jan. 13. 16:31
14/73 anonim válasza:
Annyira csak nem lehetsz szarba, ha már évek óta nyomod a beteg sztorid.
15/73 A kérdező kommentje:
A tartalekokbol eltem de alig van mar, kb 25e ft az semmire mem eleg
2022. jan. 13. 16:33
16/73 A kérdező kommentje:
Irjatok segitsetek
2022. jan. 13. 16:33
17/73 anonim válasza:
Melyik városban/faluban keresel munkát?
18/73 A kérdező kommentje:
Bp
2022. jan. 13. 16:36
20/73 anonim válasza:
Azt azért nem kellett volna megvárni h egy filléred se maradjon, mert egyik napról a másikra nem vesznek fel és havonta van fizetés is. Eddig hol kerestél munkát? Hogyan jelentkeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!