Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elszúrtam mindent a munkahelye...

Girlll3 kérdése:

Elszúrtam mindent a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Nem akarok holnap bemenni. Egyedül hagytak egy csomó munkával és egy új dolgozóval. Szerintem egy csomó dolgot rosszul csináltam. És előre félek a holnaptól.

2021. dec. 27. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom elszúrtál e mindent. De ha nem mész be az nem megoldás. A probléma ugyanúgy megmarad ráadásul szerződést is szegsz.
2021. dec. 27. 21:22
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Ha próbaidőn vagy betelefonálsz, azonnalival felmondasz, ha pedig nem, akkor táppénz. Házidoki, beállt a derekad, reumatológia.
2021. dec. 27. 21:30
 3/11 A kérdező kommentje:
2-es a derekam amúgy is car. Szerettem volna jól csinálni. Ez bánt. Egyébként a derék dolgot annak ellenére nem hiszik el a melóban, hogy tényleg ramaty az egész éa műtve is vagyok.
2021. dec. 27. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Amit a helyedben csinálnék: elszámolnék a munkával, amit lehetséges megcsinálni, aztán megkérdezném a főnököm, hogy mit kellett volna kihagynom, hogy a többi "fontos" munkát megcsináljam. Miután nem volt pontos utasítás a fontossági sorrendre a következőket végeztem el: xyz, és a következőre nem került sor: xzy.
2021. dec. 27. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
5%
Tesom engedd el, intézek én melót neked, jobb lesz az neked, írj rám privibe.
2021. dec. 27. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Jajj tesó, teljes bejelentéssel, kiadott szabikkal, minimum átlagbérrel?
2021. dec. 27. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy kérdező, ne lelkizz rajta. Az csak egy munkahely. A lelki békéd többet ér.

Ahogy írtam, doki és táppénz, aztán folyamatosan keresed az új munkahelyet.

2021. dec. 27. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Menj be, tedd rendbe az elb/szott dolgokat aztán kész.
2021. dec. 27. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
47%

Kedves Kérdező!

Elmúltál már 18 éves? A kérdésedből az derül ki, hogy nem vagy érett felnőtt. Elfutni a felelősség alól, ahelyett, hogy szembenézel vele és ha valamit nem csináltál jól, akkor javítod?

Ha nálam dolgoznál, elsírnád magad, annyi meló van, 3 fő szerencsétlennel kell megbírkóznom és 25 év meló után is el tudok én is bizonyos dolgokat szúrni. Attól még nem megyek a Dunának, hanem azon vagyok, hogy helyretegyem.

Nem ártana Neked is ezt a vonalat követned, ahelyett, hogy sajnáltatod magad, vagy azon gondolkozol, hogy keresőképtelen állományba mész, vagy felmondasz, mert annál egyszerűbb aztán tényleg nincs.

Birkózz meg a feladattal! Mindent lehet, csak akarni kell!

2021. dec. 28. 04:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Bementem és nem volt semmi. Nem is szúrtam el a dolgokat.
2021. dec. 28. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!