Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért viszonyulnak egy "női"...

Miért viszonyulnak egy "női" munkahelyen máshogy egy férfi kollégához mint a nőkhöz?

Figyelt kérdés

A csapatban egyedül én vagyok férfi, 6 női kollégám van még rajtam kívül.

Engem nem hívnak kávézni, nem beszélgetnek velem, inkább egymással.

Munkával kapcsolatban sem vonnak be semmibe, inkább egy másik barátnőnek osszák az én munkámat is.

2021. dec. 21. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak a társaság xar szerintem, egyik régi munkahelyemen irodán egyedül voltam 20 csajra, de a társaság teljes része voltam ettől függetlenül.
2021. dec. 21. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert nőkkel nem lehet együtt dolgozni. Férjem dolgozott ugyanebben a felállásban mint te, majdnen beleroppant, kicsinálták. Szerencsére váltott.

Én is csak férfiak közt érzem jól magam, egyedüli nőként vagyok 13 férfivel most. Hülye pitsák

2021. dec. 22. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert valszeg nem érdekled őket szexuálisan, és félnek hogy bepróbálkozol náluk.
2021. dec. 22. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!