Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudhatnám meg, hogyan...

Hogyan tudhatnám meg, hogyan viszonyul hozzám ez férfi?

Figyelt kérdés

Van élettársa,nekem is vana egy lapos házasságom,egy ki korkülöndség is van köztünk, ritkán is találkozunk munkába, de mégis elkezdtem hozzá vonzódni igazából már amikor először találkoztam vele.

Alapból szerintem egy kedves ember, gondolom mindenkivel, és fogalmam sincs, hogy ő hogy van ezzel, mert néha úgy érzem, hogy ő is így van ezzel, néha viszont alig szól hozzám azt is csak munka kapcsán teszi. Én is szintén, mert van hogy lefagyok a közelében, na meg próbálok nem félreertehtő lenni. De jo lenne ha legalább jóba lennénk.

2021. júl. 15. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb esetre igaz, hogyha a másik vonzódik hozzád akkor azt rengeteg apró jelből és metakommunikációból egyértelműen észreveszed.

Ha bizonytalan vagy a másik érzéseiben akkor az esetek döntő többségében csak kedves veled, amit félreértesz és tévesen vonzalomnak gondolsz. Ez fokozottan igaz abban az esetben ha te viszont vonzódsz hozzá.

2021. júl. 15. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen apró jeleket vettél eddig észre?
2021. júl. 15. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Kapcsolatfüggő vagy, vagy miért érzed magad jól abban a lapos házasságban?
2021. júl. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!