Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egyik férfi munkatársam,...

Egyik férfi munkatársam, amikor meglát, mosolyog (még a szeme is), de beszélgetni annyira nem akar velem, csak letudjuk a munkát. akkor most kedvel vagy sem?

Figyelt kérdés

Heti egyszer találkozunk csak,és nős a pasi. Én fiatalabb is vagyok nála kb 10-15 évvel. De egy kedves, közvetlen férfi, az elején velem is olyan volt, aztán így lassan megváltozott. Munkán kívül ritkán beszéltünk másról. Pedig én kedvelem mint embert,de ő vmiért nem akar" közelebb "engedni. magához.

Nyilván nem kikezdeni akarok vele, szinte biztos, hogy ő nem olyan fajta. Csak zavar, hogy velem olyan hűvösebben viselkedik, mint a kolléganőimmel(igaz ők a saját korosztalya).

2021. jún. 17. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
És hogy mosolyog a szeme?
2021. jún. 17. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
És miért foglalkoztat ennyire, hogy a nős pasi nem akar közelebbről is megismerkedni veled? Neked is így kéne tenned ebben a helyzetben, ha tetszik.. Neki van esze.
2021. jún. 17. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is magadban tisztázd hogy mit szeretnél tőle bár ahogy leírtad a dolgokat szerintem neked bejönne ez a nős pasi hmmm.Nem ítélkezem de azért ha viszonyba kezdenétek nem lenne túl jó.Lehet tetszel neki mint nő de nem akar semmiféle viszonyba bonyolódni különösen munkahelyen nem ami valljuk be nem is túl egészséges dolog.Ne agyalj ezen a dolgon szerintem hanem inkább keress egy egyedülálló pasit aki összejönne veled és lehet idősebb is ha ezek jönnek be neked(amúgy nekem is de ne legyen nős).
2021. jún. 23. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván tetszik neked és te is neki. Valószínűleg ő ennyivel le is tudja, nem szeretné magát kellemetlen helyzetbe hozni, ismeri a határait és eszerint beszélget veled.
2022. szept. 16. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a természetes.
2022. szept. 16. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!