Miért nem néz rám az egyik férfi munkatársam?
Figyelt kérdés
Fél éve dolgozok egy cégnél és azt vettem észre, hogy az egyik férfi munkatársam rám sosem néz.. Odajön sokszor a csapatunkhoz és miközben magyaráz valamit engem, mintha teljesen ignorálna, nem veszi fel velem egy pillanatra sem a szemkontaktust, míg a többiekre rá-rápillant beszéd közben.
Engem ez nagyon zavar már, úgy érzem teljesen unszimpatikus vagyok neki.
2021. máj. 21. 23:24
1/7 anonim válasza:
Vagy az is lehet, hogy épp bejösz neki, és azért kerüli a szemkontaktust.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy így van-e, mert nekem nem tűnik félősnek.. vagy lehet, hogy mégsem annyira határozott, mint ahogy látom ezekszerint? Van ilyen? Mert egyébként mondhatni elég nagy ember a cégnél, tehát tényleg nem tutyimutyi.
2021. máj. 22. 07:48
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem vagy szimpatikus neki, ki nem állhat. Én nem szívesen nézek rá valakire ha ez a helyzet.
5/7 anonim válasza:
És ez miért baj? Nem lehet mindenki szimpatikus mindenkinek. Ott vagytok egy helyen, dolgoztok felnőtt emberek módjára, nem köt beléd, nem piszkál. Joga van arra nézni, akire ő szeretne. Téged meg nem ér semmilyen hátrány.
6/7 A kérdező kommentje:
De nem is beszéltünk nagyon, emiatt zavar, hogy miért dönti el valaki ránézésre, hogy nem vagyok szimpatikus?
2021. máj. 22. 10:28
7/7 anonim válasza:
Ne vedd a szívedre, vannak ilyen emberek akik ok nélkül utálkoznak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!