Lányok (nők?), hogy viszonyultok, mit éreztek, mit gondoltok, ha két férfi szabad, vagy kötöttfogású birkózását látjátok? (Élőben, tévében, mindegy). Nyilván azokhoz nem szól a kérdés, akiket hidegen hagy, mondván semmit nem jelent nekik.
Vagy akár az edzőteremben, vagy ha a fiú bejelenti, hogy birkózásra jár, a tánc mellett ez a második hobbija, tényleg szereti ezt a sportágat.
Mi jár(hat) a fejetekben? (Már ha egyáltalán).
Szeretem a test test kontak kuzdosportokat! Rajongok ertuk. Jartam hosszu evekig ilyenekre. Szepen epul az izom a foldharcos sracokon,jo rajuk nezni. :)
N
Elég homokos sportnak tartom a birkózást, ahol egymást taperolják meg egymáson fetrengenek sőt néha már egymás pénisze is a szájukban van olyan pózokba keverednek
Szerintem elég buzás egy sport, de akinek tetszik az csinálja
A birkózást én tökre elismerem, hogy nehéz és kemény sporr, de számomra is kellemetlen látvány legtöbbször.
Mivel gyakran csak egymásnak feszülnek látszólag a földön fekve, és én egyik felen sem látom, hogy milyen erőt hogyan használ fel. (Pl. Fociért sem rajongok, de ott látom, hogy melyik csapatnál a labda, és hogy törnek előre. Birkózásnál ezt már csak akkor látom, mikor eldőlt a dolog)
Úgyhogy hamár küzdősport, akkor a boksszal, kick-boksstal, karate és elnézést, de minden hasonló nemű pusztakezes küzdősportban jobban érdekelt vagyok. Ha találkoznék egy ilyen fiúval felkeltené az érdeklődésem. Nem gondolnám azt, hogy emiatt agresszívabb lenne.
Négyeske/ötöske: nem vagyok valami túlságosan biztos benne, hogy ti valóban nők/lányok lennétek!
Most az jön, hogy de, azok vagyunk, de nők így nem fogalmaznak, ahogy ti tettétek. Minimum gyanús! :)
4
Férfi vagyok és továbbra is homokos sportnak gondolom a bírkózást amikor egymás izzadtságában fetrengenek meg fogdossák egymást és egymás seggük meg péniszük időnként a szájukba kerül
Nem arról van szó, hogy gyengék lennének mert egy 100 kilós bírkózó gyorsan összecsomagol akárkit a földön de akkor is enyhén homoszexuális beütésű sport véleményem szerint
Annyira tudtam!! :DD
Olvasd el a kiírást. Mégegyszer.
És aszerint válaszolj. Vagyis éppen, hogy pont ne válaszolj. Jól láthatóan le van írva miért. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!