Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki munkakeresés előtt-alatt...

Aki munkakeresés előtt-alatt megmutatja az önéletrajzát családtagnak, barátnak, hogy nézzék meg, hogy milyen, jó-e vagy legyen másmilyen, milyen benyomást kelt az olvasása stb, az életképtelen, tehetetlen, önállótlat, lusta?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 06:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Ti megmutattátok valakinek vagy nem fárasztottatok ezzel senkit,csak mert kíváncsiak, bizonytalanok vagytok, elég jók voltatok ahhoz, hogy egyedül megoldjátok?
2021. dec. 27. 06:06
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem komplikaltam tul regen se most se de mindenkepp erdemes legalabb egy emberrel atnezetni. Pld mult heten legjobb haveromnak siman atkuldtem a cvm hogy mondja mar el mit gondol rola, o mit irna maskepp/mit venne ki. Megdumaltuk, aztan most jelentkeztem az updatelt cvvel egy melora.
2021. dec. 27. 06:52
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Hacsak nem HR-es a cimbi, vagy rokon, akkor nincsen sok értelme. Én a netről vadásztam össze, hogy milyen infók hasznosak.
2021. dec. 27. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Nem nagyon van olyan ember akinek a velemenye akar tartalmi, akar formai szempontbol relevans. Minden masodik palyazatnal kiemelik az oneletrajz minoseget, nekem ez eleg. A munkaltatoi visszajelzes az relevans. A havere aki tized annyit palyazott eleteben mint en, illetve a csaladtagjaime, akik az oneletrajzrol 40-50 eve tanultak altalanos iskolaban utoljara es 40 ev munkaviszonyukat 2-4 helyen toltottek el, nem erdekel. 1-2 A4-es oldalt pedig illik tudni leirni hiba nelkul es megformazni.

Ettol fuggetlenul, hogy ha te ugy erzed szukseged van visszacsatolasra, akkor mutasd meg. Olyan embernek aki erdemben tudja velemenyezni. Lehet az csaladtag is egyebkent, ha friss, naprakesz hatterinfo van a dolog mogott. Legjobb lenne egy olyan ismeros aki felveteli eloszuressel foglalkozik egy cegnel.

2021. dec. 27. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem szoktam megmutatni. Teljesen lényegretörő, letisztult formátumot használok olyan stílusban, amit én is szeretek olvasni. A pályázott pozícióhz mérten meg tudom frissíteni
2021. dec. 27. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Én senkinek nem mutattam meg soha, minek. Amúgy HR közeli terülrten dolgozom, az elvárható minimum hogy tudjak írni magamról :).
2021. dec. 27. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Érdemes megnézni másnak is pl. az enyémben maradt 2 elgépelés.
2021. dec. 27. 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Én nem éreztem szükségét, bár a végterméket megmutattam a családnak. Néha jól jön egy friss szem, hogy kiszúrja a helyesírási hibákat. Vagy, ha van olyan, akinek jó az ízlése az szépen meg tudja formázni.
2021. dec. 27. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tettem, de ha lenne recruiter családtag, vagy aki hasonló munkakörben van több tapasztalattal, akkor biztos megkérdezném a véleményüket.
2021. dec. 27. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!