Hol helyezkedjek el, ha nem értek semmihez?
Folyamatosan képzem magam (diplomàm nincs) és már egy ideje a munkaerőpiacon vagyok, de eddig egyetlen rám bízott feladatkört sem csináltam jól, ráadásul mások munkáját is tönkreteszem, a hozzá nem értésemmel, és a figyelmetlensègemmel - ráadásul erre a stressz és a stílusom rátesz még egy lapáttal.
Mik a lehetőségeim? Jelenleg van állásom, de nem fog sokáig tartani a jelenlegi teljesítményemmel, minden igyekezetem ellenére napról napra romlik a helyzetem.
(Gyenge alkatú nő vagyok, nem tudom vállalni a nehéz fizikai munkát.)
Valamelyik kormányhivatalnál a helyed, hiszen ott szükség van az ilyen kaliberű dolgozókra.
Ritkán találnak magukhoz hasonlót, örülni fognak neked.
Hát erre csak annyit lehet mondani, hogy próbálj valami kevés felelősséggel járó egyszerűbb feladatot találni. Keresd meg, hogy miben vagy jó, miben tudsz otthonosabban mozogni (én pl. sokkal jobban érzem magam, ha kevesen vagyunk, ha egyedül dolgozom).
Próbálj valamiben egy magabiztosságot adó rutint szerezni, ne kapj bele mindenbe, hanem egyvalamivel próbálkozz (persze csak ha már megvan, amit tényleg szeretnél).
Esetleg, ha ez már súlyosabb, kérd szakember segítségét (szorongás, figyelemhiány kezelésre is szorulhat).
Irodai munkákat végeztem, rendszergazda okj-m van.
"Beszélek" angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!