Állásinterjúm lesz a Vodafone-nál Miskolcon. Hogyan készüljek rá?
Ti hogyan készültetek/készültök az állásinterjúkra. Ügyfélszolgálati munkatársnak jelentkeztem, s behívtak. Milyen jellegű kérdésekre számíthatok? Több körös lesz az interjú (azt mondták), s valami teszt is lesz benne.
Nézzem át az angol nyelvtant, ismerkedjek a céggel, hogyan készüljek?
Köszönöm!
Milyen jellegű kérdések? PL Rajzold le magad:D
Elektronikai dolgokban is legyél ott!
Angolt vedd át mert nem akármilyen teszt van!Én spec németes hozzá se tudtam fogni:)ÉS lese sz.rták
Ha a felvételiztető csak nem kérdezget téged mikor magadról kell beszélni akkor halott ügy...
Köszönöm!
Be lehet azért kerülni? Nehéz? Próbáltam mindenfelé állást találni, de mostanra minden reményem elveszett. Csak ez maradt, s érdekelne is ,úgyhogy remélem, hogy sikerül.
Mennyi ideig tartott az interjú?
9-11.30 Én már bese akartam kerülni...:) annyit tanultak ott a semmiért hogy hihetetlen!Tisztára mint a suliban...még rosszabb!Nem mertem elmenni csak úgy ezért az utlosó teszteket kise töltöttem hogy hátha elküldenek...és sikerült:)passzív voltam:D
Mi a szakmád?
Tanár vagyok. Tisztában vagyok a feltételekkel, s korábban közgazdasági szakközépbe jártam. Mivel tanári állást nem sikerül évek óta találnom (csak óraadóit, teljes állást nem), így váltani kell. S azért annyira rossz feltételeket nem ígérnek. Persze lehet, hogy aki ott dolgozik x idő óta, mást mond.
Minden esetre nekem most nagyon jó lenne, ha jól sikerülne és bekerülnék a tanfolyamra, s utána felvennének.
Engem 1 órára hívtak, akkor gondolom olyan 5 körül már végzünk.
Kedves utolsó, te milyen feladatokat tapasztaltál? Nehéz, vagy szimplán meg lehet oldani, be lehet kerülni.
Megalázó!
Diplomád van meglesz az a "felvételi" bár elég nevetséges a rajzold le magad része a dolognak!
Attól függ milyen csapatba kerülsz!Nekem nem volt diplomám...esélyem se volt!A számítógépes illetve a telefonod operációs rendszeres dolgokkal legyél tisztába!Olvass utána a vodafone oldalán!
Pl én azt nem tudtam hogy mi az az Android...és az már minusz!Mosmtár a reklámokból tudom:)
Helyileg hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!