Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkeztem a vodafone...

Jelentkeztem a vodafone ügyfélszolgálatra, ha felvesznek mire számítsak?

Figyelt kérdés
Nem karrier álom, de sajnos csak ez van, második körre megyek. Annak aki dolgozik, dolgozott vodafone ügyfélszolgálaton tudnak mesélni. Azt tudom hogy három műszak van és a beosztás bár megadott majd folyton változik. Inkább arra lennék kíváncsi hogy ha felvesznek akkor a tanfolyam ideje alatt fizetnek-e és mennyit illetve, hogy miután már valóban dolgozom mennyire mennek arra, hogy kirúgják az embereket. Elég fontos lenne, hogy tartós legyen a munka ha felvesznek és ne azon trükközzenek hogy miként rúghatnak ki 5 perc alatt. Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 8. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem saját, kolléga tapasztalata:

Sok adminisztráció, több belső tréning. Több ellenőrzés a munka kapcsán (minőségbiztosítás része, nem kiszúrni akarnak)

Ha látják, hogy igyekszel jobban fizető ügyfelekkel foglalkozók közé tesznek ahol jobb a pénz is. 3 ilyen szint van.

Ez után még lehetsz csapatvezető ("kiöregedés" rendszere van, azaz csak akkor mész előre ha kiesik egy hely). Ez után nem tudsz előrébb menni, kb. 5-7év.

Persze csak ha jó a főnököd. Ha már felvettek és legalább átlagos teljesítményt nyújtasz akkor nem fognak szívózni.

Éjszakát kell kérni amikor csak lehet, ekkor kevesebb az ügyfél, viszont több a hülye, de több a pótlék is.

2011. aug. 10. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Már a harmadik forduló jön, holnap reggel megyek.
2011. aug. 10. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, első vagyok, pénzt nem írtam:

vidéken kezdő 120, kiemelt ügyfeles 140-160, vállalati kiemelt ügyfeles 180, csapatvezető 200-240ezer szokott lenni (függ a beosztottak számától).

Budapesten 10-15%-al több, de újabban teljesítmény rendszer is van azaz függ a dolgozott ügyek számától mondjuk 10-20%ban.

12500Ft cafeteria és teljes áron fizetik a tömegközlekedést. Nyelvpótlék is lehetséges, bár ez nem tudom hogy megy, én máshol vagyok ott nyelvenként ész szintenként havi 5 (de csak ha használod. Így felsőfokon 2 nyelv az plusz +30ezer)

De multiknál szokásosan a bérek nem publikusak, hogy ne okozzanak bérfeszültséget (azaz ne fúrják egymást az emberek) gyakorlatban úgyis megbeszélik és mégiscsak fúrják egymást

2011. aug. 11. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyelvpotlek nincs.

Ha nem alkalmazott vagy a cegnel, cafeteria sincs.

A csoportvezeto meg nem ennyit keres, hanem joval kevesebbet.

Videken meg rosszabb. Elorejutasi lehetoseg gyakorlatilag O. A munkavallalok szinvonala (hozzaallasa)sem olyan profi, mint Pesten.

2013. márc. 12. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!