Mennyit keres egy ügyfélszolgálatos a Vodafone-nál?
A három műszakos munkarend mit jelent? Alig van szabadidő? Érdemes bevállalni?
Egy álláskereső diplomás
ebből kiindulva sztem 90-120.000 között...
A hirdetésben is benne van, h.van egy fix összeg+jutalék...
Bár az se mindegy, mi van benne a munkaköri leírásban..A fenti hirdetésbne pl.az üzlethelyiség takarítása is szerepel:s
Szóval nem csak ügyfélszolgálati meló..:(
A Miskolci központba kerestek Call center jellegű munkára munkatársakat.
Fő feladatok:
* Lakossági Ügyfélszolgálatra érkező telefonhívások udvarias, gyors és pontos megválaszolása
* Ügyfelek tájékoztatása az aktuális akciókról, tarifacsomagokról, szolgáltatásokról
* Napi munkája mellett folyamatosan frissíti ismereteit, és figyelemmel kíséri a telekommunikációs piac változásait.
* Ügyfélszolgálatunk az év minden napján 24 órában elérhető, így több-műszakos munkarendben dolgozunk
Elvárásaink:
* Minimum középfokú iskolai végzettség (felsőfokú végzettség előny)
* Angol nyelvtudás előny
* Microsoft Office alkalmazások felhasználói szintű ismerete
* Ügyfélközpontú szemléletmód
* Kiváló szóbeli és írásbeli kommunikációs készség
* Tiszta, artikulált beszéd
* Problémamegoldó képesség
Amit kínálunk:
* Színvonalas, modern munkakörülmények
* Változatos juttatási csomag
* Folyamatos fejlődési és karrier lehetőség
* Hosszú távú tervezhető foglalkoztatás
Sztem ez alapján kapsz kb netto 100.000.et+ahogy írják is egyéb jutalékokra is számíthatsz...
Nem rossz állás sztem.
Igen, én is így gondolom. Bár a legjobban a 3 műszakos munkarend (folymatos) zavar.
Persze gondolom én, hogy valakinek hétvégén, ünnepnapokon és karácsonykor is kell dolgoznia, na de mindig? Azét család és barátok is van a világon!
Köszönöm kedves utolsó az őszinteségedet!
Pont azt hallottam tőled, amitől félek, amit várok ettől a munkától, ami miatt döntésképtelen vagyok.
Mert lássuk be, munkanélkülinek lenni ezen a világon nem jó dolog, sosem volt könnyű munkát találni, de talán mostanában még nehezebb.
Szeretek pörögni, érdekes is lehet a munka, viszont nem akarom szétforgácsolni magam. De van más választásom, ha a diplomámmal nem találok tanári állást, bármennyire is igyekszem és írogatom a pályázatokat? Csak attól félek, hogy emellett nem fogok tudni keresgélni, pályázgatni, mert nem marad rá erőm. S nemcsak erre, de saját magamra sem. Alvás nélkül nem sokáig lehet bírni (múlt hónapban kipróbáltam, szép kis betegség lett belőle).
Mi a jobb, ha egyáltalán nincs munkád, vagy ha van, de nem álmaid munkája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!