Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Feketen dolgozok es a fonokot...

Feketen dolgozok es a fonokot jeleteni akarom, lehet bajom?

Figyelt kérdés
Pizzafutar vagyok, a fonokom folyton bunkozik es megelegeltem. A jogositvanyomat se latta meg. Mi a menete, hogy jelentsem ezt? Lehet belole bajom?

2021. dec. 16. 18:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Az adók egy részét te másik részét a főnököd fizeti. Persze O járja meg jobban de neked is lesz fizetendőd .
2021. dec. 16. 20:26
 22/31 anonim ***** válasza:
A munkavállaló részéről a munkára megjelenik, készenáll, munkát végez részéről ennyi a törvény szerinti elvárás, minden más a munkáltató kötelessége ezt a munka törvénye is pontosan meghatározza.
2021. dec. 16. 20:29
 23/31 anonim ***** válasza:
52%

"Az adók egy részét te másik részét a főnököd fizeti. Persze O járja meg jobban de neked is lesz fizetendőd "

Ez nem igaz, a foglalkoztatás költségei minden esetben a munkáltatót terhelik (utólagosan is) !

Olvassátok már el a Munka Törvényét aztán lehet kommentelni!

2021. dec. 16. 20:31
 24/31 anonim ***** válasza:
"A munkavállaló részéről a munkára megjelenik, készenáll, munkát végez részéről ennyi a törvény szerinti elvárás, minden más a munkáltató kötelessége ezt a munka törvénye is pontosan meghatározza." - ez mi hülyeség már. Azért ezen felül is van a munkavállalónak kötelezettsége. Többek között az, hogy aláírja a munkaszerződését. Vagy vezeti a jelenléti ívet például.
2021. dec. 16. 20:39
 25/31 anonim ***** válasza:

Nagyon nem ertem minek kontarkodik itt ez a szerencsétlen... Egyertelmu hogy nem ertesz hozza teso, nem voltal hasonlo helyzetben, en mar 2 fonokom felnyomtam, es semmi bajom nem lett belole, sot az egyiket ketszer is felnyomtam, sose tudta meg hogy en voltam. Aki feketen dolgoztat az vallalja a felelosseget.

Te is valami fekete munkaltato vallalkozo vagy es el akarod butitani a parasztokat hogy bevedd a p*ncikad?

2021. dec. 16. 20:44
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem, nem jött be a tipped. Egyszerűen csak tisztában vagyok vele, hogy a munkavállalónak is van felelőssége, nem csak a munkaadónak. És fekete és fekete foglalkoztatás között is óriási különbségek lehetnek.
2021. dec. 16. 20:50
 27/31 anonim ***** válasza:
Annyi eszed sincs, hogy lásd a válaszokból, hogy különböző emberek irogatnak nem csak egy...
2021. dec. 16. 20:52
 28/31 anonim ***** válasza:

Trollkérdés...

Nem kötelező már a jelenléti ív sem, munkaszerződés meg max 30 napon belül. Ha előtte már 15 napot dolgozott úgyis OK, amennyiben bejelentették már az első munkanapján.

(defektes) Törvényt eggyik se olvasta aki itt trollkodik.

2021. dec. 16. 21:13
 29/31 anonim ***** válasza:
Egyébként sem érrtem mit vitatkoztok, ott az elektronikus nyilvántartás, megnézed be vagy e jelentve aznapra, ha nem akkor holnap már nem is mész, ennyi!
2021. dec. 16. 21:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Amúgy én sem értem, mit kell itt szórakozni a feljelentgetéssel, nem vagy bejelentve, lelépsz, ennyi. A munkaszerződés pedig nem a törvényi szabályozás miatt nem készült el, hiszen még az adatait sem kérték el. Innentől egyértelmű lehet számára is, hogy nincs bejelentve.
2021. dec. 16. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!