Valaki dolgozott már üvegházban ?
Figyelt kérdés
Nézegettem a neten , hogy Hollandiába keresnek üvegházi munkára embert ilyen Tulipán gondozásra. Akinek esetleg volt már ilyen helyen tapasztalata tőlük kérdezem, hogy az ilyen munka mennyire nehéz fizikálisan és mennyire pörgős ?2021. dec. 14. 20:59
1/3 anonim válasza:
Hollandiába nem hiszem hogy tulipán gondozásra keresnének,csak azt írhatták,helyette inkább kenderre tippelnék.
2/3 anonim válasza:
Unokatesóm csinált hasonlót, igaz nem Hollandiában hanem itthon. Neki gyakorlatilag egy szaunában kellett hajtani mint az állat egész nap - benn vagy 40 fok van és 100%-os páratartalom.
Mikor elkezdte, egy magas, vékony 60 kilós gyerek volt, 1 hónap alatt lement róla vagy 10 kiló, hogy honnét felfogni nem tudom. De nem ezért hagyta ott, hanem mert nagyon lehúzták őket a szállással - nem tudom ez mennyire esélyes odakinn.
3/3 anonim válasza:
Dettó 2es. Főiskolám egy izraeli céggel együtt csinált üvegházi kisérleteket. Paprika paradicsom. Szauna megvolt ott is. Mindent automatika szabályzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!