Van itt Aldi dolgozó?
Nehéz fizikai? Az hogy párszor egy telipakolt békát kitol az eladótérbe és elpakolja még nem nehéz fizikai munka.
Inkább stresszes, a pénztárnál egyszerre kell kedvesnek lenni + résen lenni, pénzt kezelni, figyelni, idiótákkal viaskodni néha.
Nem tudom Aldiban hogy van, de az árufeltöltők pénztárosok is, és épp mit kell csinálni, mindenhol topon kell lenni. Penny sokkal nehezebb szerintem, meg az inkább alja, az Aldi szerintem "fejlettebb".
Nem is azt kérdeztem hogy mire számítsak. Tapasztalatokat kértem olyanoktól akiknek van.
Te dolgozol vagy dolgoztál már aldiban? Ha nem, akkor a kérdés nem neked szólt.
A pörgésről annyit, hogy a régebb óta ott dolgozók a maguk nyugodt tempójában pakolgatnak...nem egy kasszásnak fogalma sincs, mi hol van, mert vannak olyanok, akiknek nem kell pakolni, csak a kasszában ülni...nálunk volt ilyen kivételezés.
Nem lenne szükség ilyen hajtásra, mert a kapkodás csak kárt okoz...neki ütközik az ember a vásârlóknak, kiejted a termékeket, a stessz a szívednek sem tesz jót és a többi.
Nekem 162 cm-es nőként tele volt a karom bőralatti bevérzéses foltokkal, egyedül kellett a hűtős raktárat kirámolnom, kivinnem, mindezt 2 óra alatt, amíg amikor az egyik műszakvezetőre volt bízva...bevágta igénytelen mòdon, lejárati idő ellenőrzése nélkül a termékeket és a felét ki se tolta..mindezzel zárásig totyorgott.
16 raklapot kellett kiforgatnom minden egyes nap, plusz a délelőtti fóliás, 2,5 méter magas, x tonnás konzerves raklapok.
Csak a haveri státuszban levőkre vannak tekintettel...undorító hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!