Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt Aldi dolgozó?

Van itt Aldi dolgozó?

Figyelt kérdés
Mennyi idő volt, mire hozzá szoktál a nehéz fizikai munkához? Mennyire volt nehéz? Előtte milyen volt a kondíciód?

2021. dec. 13. 10:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

Nehéz fizikai? Az hogy párszor egy telipakolt békát kitol az eladótérbe és elpakolja még nem nehéz fizikai munka.

Inkább stresszes, a pénztárnál egyszerre kell kedvesnek lenni + résen lenni, pénzt kezelni, figyelni, idiótákkal viaskodni néha.

Nem tudom Aldiban hogy van, de az árufeltöltők pénztárosok is, és épp mit kell csinálni, mindenhol topon kell lenni. Penny sokkal nehezebb szerintem, meg az inkább alja, az Aldi szerintem "fejlettebb".

2021. dec. 13. 11:25
 2/17 A kérdező kommentje:
Az a béka gyakran több 100 kilós, és a dobozos kipakolás azt jelenti, hogy 20-30 kilós dobozokat kell felemelni a polcra, és nem kibontva egyesével mint a sparban. És nem is napi 1-2 alkalommal, hanem többször. A cukor pl 900 kilós dobozban érkezik, azt még békával mozgatni se könnyű. Nem egy helyről hallottam, illetve pár napja voltam ott interjún és el is mondták, hogy igen az Aldi jó, de ez egy nagy hátránya és nagyon sokan felmondanak próbaidő alatt.
2021. dec. 13. 11:42
 3/17 anonim ***** válasza:
25%
Akkor tudod mire számíts.
2021. dec. 13. 13:18
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem is azt kérdeztem hogy mire számítsak. Tapasztalatokat kértem olyanoktól akiknek van.

Te dolgozol vagy dolgoztál már aldiban? Ha nem, akkor a kérdés nem neked szólt.

2021. dec. 13. 13:25
 5/17 anonim ***** válasza:
36%
Már leírták a választ. Kell hozzá fizikai erőnlét. Ha nincs meg benned annyi, hogy eltolj egy békát meg megemelj 20 kilót, akkor felejtős a munka.
2021. dec. 13. 13:59
 6/17 A kérdező kommentje:
Értelmezd légyszives újra a kérdésemet és rájössz, hogy nem, nem kaptam választ. De válaszolnod már nem kell, mert nincs tapasztalatod az aldinál.
2021. dec. 13. 14:07
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én Penny-ben dolgoztam fél évet. Ott is nehéz raklapokat kellett kihúzni, kutya, macska tápokat kitenni, fagyott áruk stb. Állandó hátfájás, izom fájás, nem szoktam bele,nem lehet bírni nőként főleg. A régiek is azon versenyeztek előttünk kinek hány sérvműtéte volt már. Hozzáteszem, ha magas vérnyomásos vagy nem is végezhetsz ilyen munkát, max. kasszázhatsz, de ilyen helyeken mindenes vagy!
2021. dec. 13. 15:40
 8/17 anonim ***** válasza:
53%
békával két - három tonnát könnydén lehet mozgatni! én már csak tudom vasat békázok egész nap a gyárban!
2021. dec. 17. 07:32
 9/17 anonim válasza:
100%
Én épp tegnap mondtam fel az Aldinál. Nézd,annyira nem rossz de bitang nehéz. Nekem a problémám az volt hogy állandóan változtattak a műszak beosztáson. És a másik ami miatt végül a felmondást választottam.az az volt hogy muszakonkent 3 vezető van bent és az minden alkalommal más feladatot adott. Meg az elsővel sem vegeztem már rohanni kellett a másik munkára. Plusz a plu kódokat amiket még kell tanulni. Van rá 2 heted. Ha nem megy akkor lapát. Nagyjából ennyi. Vegulis ha nem hajtottak volna akkor maradok. Tényleg csak akkor menj ha bírod a pörgést.
2021. dec. 31. 18:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A pörgésről annyit, hogy a régebb óta ott dolgozók a maguk nyugodt tempójában pakolgatnak...nem egy kasszásnak fogalma sincs, mi hol van, mert vannak olyanok, akiknek nem kell pakolni, csak a kasszában ülni...nálunk volt ilyen kivételezés.

Nem lenne szükség ilyen hajtásra, mert a kapkodás csak kárt okoz...neki ütközik az ember a vásârlóknak, kiejted a termékeket, a stessz a szívednek sem tesz jót és a többi.

Nekem 162 cm-es nőként tele volt a karom bőralatti bevérzéses foltokkal, egyedül kellett a hűtős raktárat kirámolnom, kivinnem, mindezt 2 óra alatt, amíg amikor az egyik műszakvezetőre volt bízva...bevágta igénytelen mòdon, lejárati idő ellenőrzése nélkül a termékeket és a felét ki se tolta..mindezzel zárásig totyorgott.

16 raklapot kellett kiforgatnom minden egyes nap, plusz a délelőtti fóliás, 2,5 méter magas, x tonnás konzerves raklapok.

Csak a haveri státuszban levőkre vannak tekintettel...undorító hely

2022. jan. 15. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!