Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sameday futárszolgálat,...

Sameday futárszolgálat, ezekkel mi van?

Figyelt kérdés
Kedd óta kapok reggelente sms-t, hogy "Csomagját a mai napon a futár kézbesíteni fogja", de se a futár nem jön sose, se a megadott tel szám nem jó (marmint konkrétan van benne több plusz szám és így hívhatatlan), emailre meg nem reagálnak, de az oldal ahonnan rendeltem meg azt irja, hogy már a futárnál van a cucc... Akkor meg most mivan? Nem tudok mégegy napot itthon maradni home office-ba és ha a csomagot bevágja kapun belülre, az ott szanaszét ázik én lefejelem...

2021. dec. 10. 08:10
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim válasza:
Múlt hét szerda reggel rendeltem az eMag-nál. A szállító a Sameday és már másnapra 9-18-ig írták a szállítást, vártam egész nap otthon, de nem jött. Érdeklődtem eMag-nál és azt mondták péntek vagy hétfön szállítják, de sem pénteken sem ma nem kaptam jelzést és csak azt látom, hogy már második napja a helyi raktárba érkezik (kétszer is!). Nem az a probléma, hogy nem jött másnap, hanem az, hogy nem tájékoztatnak korrekten és egész napja rámegy az embernek a várakozásra, most már, ha jön is valamikor nem tudom árvenni mivel elutazom. EeMag-ról nincs rossz véleményem, de ilyen "szállítással" még nem találkoztam.....
2023. jún. 12. 16:38
 42/57 anonim ***** válasza:

Siker?

Énis azt várom

2023. jún. 27. 15:29
 43/57 anonim válasza:
100%

40-es vagyok. Igen, siekr. Megjött a csomag. Lehozták a csomagautomatába, nem sikerült berakni valamiért. Innen 50 km-re elvitték. Másnap elvitték 250 km-re, és onnan visszahozták 45 km-re, és aznap este már végül megjött. Gondolták jobb, ha előtte bejárja a világot.

Végül megjött!:) Ne aggódj! A tiéd is bejárja előtte a környező országokat, majd a környező megyéket, településeket, majd megint a megyéket, és utána kihozzák!:)

2023. jún. 28. 00:03
 44/57 anonim ***** válasza:

Sameday futarszolgálat,furge futár.

Majd lejjebb meg leirom a kálváriámat.

Pepita oldal,elvileg jó...de a Sofia depot szallitja.

A futár konkretan nem tudta kiolvasni az összeg számot,elkezdi 850...mondom,8500 lesz az.

Lehet,hogy románok voltak,( kulsőleg hmm) de román cég...

2023. júl. 7. 10:53
 45/57 anonim ***** válasza:

Folyt.Nagyon jo árban volt egy termék ki is fizettem,de a szállitast 2+4 napra igertek.

A 4. napon irtam nekik emailt a Pepita nem válaszolt a futárcág a Román se..Az 5. napon csak sms jött,h hozzák,utánvét 8500...!

Holott kifizettem..a futár még normális is volt..megértette utánanéz.

Közben irkáltam többfele ,ma hozták ki..7. napon,fentebb irtam,milyen futár volt ( nem ezzel beszeltem)

Mikor átvettem,akkor jött az sms,h ma erkezik,intervallum nuku.

Soha többet,még a Pepitáról se,nulla kommunikáció.

De a futárcégtől se..

2023. júl. 7. 10:59
 46/57 Palotás Imre ***** válasza:

Nekem legalább szerencsém volt. A reggel 8.15-kor kapott üzenet, mely szerint a mai napon szállítják az árut, végül igaznak bizonyult. du. 3 óra után tényleg megjött a futár.

De azért a 7 órás várakoztatás pofátlanság.

Nem értem, hogy az EMAG miért szállíttat ezekkel.

2023. júl. 23. 12:14
 47/57 anonim válasza:
51%

emag-a futárcége borzalom.SOHA TÖBBET!!!!!

Nem is mesélem el.

Az, hogy mindenki csak nyugtatgat, hogy intézkedtek, az szintiszta hazugság.

Akkor hozzák ki, amikor nekik tetszik, ez nyilvánvaló.

Egy napon küldik azt az sms-t, hogy ma kiszállitják, és a másikat, hogy a csomag beérkezett a depoba.

A futárcégnek nincs elérhetősége, az egyetlen telefonszám csak géphangot ad, senki fel nem veszi.

A megadott futár telefonszáma másnap már nem él, hiába reklamálok hogy tegnap még azt igérte, hogy.....

2023. júl. 26. 20:12
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rendben hozta az Emag

2 nap ittvolt

2023. júl. 26. 20:15
 49/57 anonim ***** válasza:
Bocs 3 !
2023. júl. 26. 20:15
 50/57 anonim válasza:

Kb. ugyanaz a tapasztalatom, mint az előttem szóloknak.

Tudja esetleg valaki, hogy milyen budapesti címen ill. címeken vannak a Sameday depo-i?

2023. aug. 11. 10:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!