Sameday futárszolgálat, ezekkel mi van?
40-es vagyok. Igen, siekr. Megjött a csomag. Lehozták a csomagautomatába, nem sikerült berakni valamiért. Innen 50 km-re elvitték. Másnap elvitték 250 km-re, és onnan visszahozták 45 km-re, és aznap este már végül megjött. Gondolták jobb, ha előtte bejárja a világot.
Végül megjött!:) Ne aggódj! A tiéd is bejárja előtte a környező országokat, majd a környező megyéket, településeket, majd megint a megyéket, és utána kihozzák!:)
Sameday futarszolgálat,furge futár.
Majd lejjebb meg leirom a kálváriámat.
Pepita oldal,elvileg jó...de a Sofia depot szallitja.
A futár konkretan nem tudta kiolvasni az összeg számot,elkezdi 850...mondom,8500 lesz az.
Lehet,hogy románok voltak,( kulsőleg hmm) de román cég...
Folyt.Nagyon jo árban volt egy termék ki is fizettem,de a szállitast 2+4 napra igertek.
A 4. napon irtam nekik emailt a Pepita nem válaszolt a futárcág a Román se..Az 5. napon csak sms jött,h hozzák,utánvét 8500...!
Holott kifizettem..a futár még normális is volt..megértette utánanéz.
Közben irkáltam többfele ,ma hozták ki..7. napon,fentebb irtam,milyen futár volt ( nem ezzel beszeltem)
Mikor átvettem,akkor jött az sms,h ma erkezik,intervallum nuku.
Soha többet,még a Pepitáról se,nulla kommunikáció.
De a futárcégtől se..
Nekem legalább szerencsém volt. A reggel 8.15-kor kapott üzenet, mely szerint a mai napon szállítják az árut, végül igaznak bizonyult. du. 3 óra után tényleg megjött a futár.
De azért a 7 órás várakoztatás pofátlanság.
Nem értem, hogy az EMAG miért szállíttat ezekkel.
emag-a futárcége borzalom.SOHA TÖBBET!!!!!
Nem is mesélem el.
Az, hogy mindenki csak nyugtatgat, hogy intézkedtek, az szintiszta hazugság.
Akkor hozzák ki, amikor nekik tetszik, ez nyilvánvaló.
Egy napon küldik azt az sms-t, hogy ma kiszállitják, és a másikat, hogy a csomag beérkezett a depoba.
A futárcégnek nincs elérhetősége, az egyetlen telefonszám csak géphangot ad, senki fel nem veszi.
A megadott futár telefonszáma másnap már nem él, hiába reklamálok hogy tegnap még azt igérte, hogy.....
Nekem rendben hozta az Emag
2 nap ittvolt
Kb. ugyanaz a tapasztalatom, mint az előttem szóloknak.
Tudja esetleg valaki, hogy milyen budapesti címen ill. címeken vannak a Sameday depo-i?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!